Kategoriler
Proje Haberleri

Sarıca Villaları satışa çıktı!

Sarıca Villaları, İzmit’in en yeşil ve sakin alanlarından birinde yer almaktadır. Toplamda 10 adet müstakil villadan meydana gelen bu proje, hiçbir araç girişinin söz konusu olmadığı bir alanı kaplamaktadır. Sadece havuzlu bir alandan ibaret olan site bahçesi, site sakinleri ve özellikle çocuklar için çok güvenlidir. Çünkü bu daireler, güvenlik kameraları ve özel personel tarafından 7 / 24 gözetilmektedir. Ayrıca kapıcı hizmetine de sahip olan bu villalar 4 + 1 odalıdır. Her oda için birer tane banyosu bulunan dairelerde, toplam 4 banyo bulunur. Bu banyolara, yatak odasındaki ebeveyn banyosu da dahildir. Kaliteli hilton dolap, duşakabin, jakuzi ve küvet ise banyoların önemli özelliklerindendir.

Bununla birlikte, konutlarda yerden ısıtma sistemi ile ses – ısı yalıtımları mevcuttur. Özel kiler alanı, görüntülü diyafon sistemi,  Wi – Fi altyapısı ve şömine gibi detaylar da mevcuttur. Villa projesinin sahibi olan Nötr İnşaat şirketi, engelli olan daire sakinlerinin konforunu da ön planda tutmuştur. Dbundan dolayı site alanında, engellilere özel araç park yeri, daire giriş bölümü ve yüzme havuzu vardır.

Bu konutlar nerededir?

Nötr İnşaata ait olan bu dubleks villalar, İzmit’in Kabaoğlu Mahallesi’ndeki Prof. Baki Komşuoğlu Bulvarı’ndadır. Ayrıca Emekli Astsubaylar Derneği Hatıra Ormanı da Sarıca Villaları ile yakın mesafededir. Royal Boutique, Nikomedia Akça Sitesi ve Diamond Hills gibi konutlar da proje alanına oldukça yakındır.

Sarıca Villaları satılık daire fiyatları ne kadardır?

Sarıca Villaları satılık daire arayanlar için en lüks ve en konforlu konut seçenekleri arasındadır. Bununla birlikte, brüt 340 metrekare, net 230 metrekare büyüklüğe sahip olan bu villaların başlangıç fiyatı 1.900.000 TL’dir. Bu konuda detaylı bilgi almak isteyenler ise +90 532 449 58 38 numarasını arayabilir.