Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sarıyer’e yeni proje: Emirgan Apartments by Seba

Emirgan Korosu’na ve Emirhan sahiline yakın mesafelerde yükselecek Emirgan Apartments by Seba projesi, daire ve dükkânları içeriyor. Yatay mimarili tek bloktan oluşan projede 53 adet daire, 14 adet de ticari ünite bulunuyor. Sarıyer’in boğaza eşlik eden semtine konumlandırılan projenin çevresi büyük yeşil alanla kaplanıyor.

Yaya ve araç girişinin kısımlarda bulunduğu proje 1957,08 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde kuruluyor. Toplam inşaat alanı 8 bin metrekare büyüklüğünde olan projenin tasarımını Koray Yavuzer Mimarlık yaptı.

Seba İnşaat tarafından çalışmalarına başlatılan projenin önümüzdeki eylül ayında teslim edilmesi bekleniyor. Konutların fiyatı ise metrekare başı 20 bin lira olarak belirlendi.

Emirgan Apartmanları’nda sosyal olanaklar

Kapalı otoparkın bulunduğu Emirgan Apartments by Seba, sokak konseptiyle tasarlandı. İç avlusunun yer aldığı projede, avluya açılan holler bulunuyor. Avlunun içinde bitkilerle kaplı kafe inşa ediliyor. Projede kapalı yüzme havuzu, spor salonu, SPA da yer alıyor.

Proje ayrıca, eğlence mekânlarına, koroya, sahil kordonuna kolay ulaşım imkânı sunuyor.

Emirgan Apartments by Seba’da daireler

Emirgan Apartments by Seba projesindeki dairelerin birçoğunda ebeveyn banyosu bulunuyor. Projedeki konutların arasında asma katlı loft, teraslı çatı daire tipleri de yer alıyor. Projedeki 2 oda ve 1 salon daire tiplerinin birinde çalışma odası yer alırken 2+1 daire tiplerinin bazılarında asma kat şeklinde hol bulunuyor. 

Reşitpaşa Mahallesi’ne konumlandırılan projedeki 2 oda ve 1 salonlu ve 3 oda ve 1 salonlu daire tiplerinin çoğunda teras da yer alıyor.

Emirgan Apartmanları’nda daire büyüklükleri

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda inşa edilen Emirgan Apartmanları‘ndaki 1 oda ve 1 salon tipindeki dairelerin net büyüklükleri 33,77 metrekare ile 81,96 metrekare arasında değişiyor. Lüks projedeki 2 oda ve 1 salonlu daireler net 67,27 metrekare büyüklüğü ile net 156,77 metrekare büyüklüğü arasında bulunuyor.

Projedeki 3 oda ve 1 salonlu daire tipleri net 89,06 metrekare büyüklüğü ile net 214,87 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor.

Emirgan Apartments by Seba nerede?

Emirgan Korosu’na 300 metrelik, Boğaz’a ise 1 kilometrelik mesafelerde yükselen Emirgan Apartments by Seba, Beşiktaş’a ve Tarabya’ya  kolay ulaşım imkânı sunuyor.

Boğaziçi Üniversitesine, Galatasaray Üniversitesine; Levent, Maslak gibi iş yerlerinin yoğun olduğu semtlere yakın mesafelerde bulunan projenin satış ofisi; Reşitpaşa Mahallesi, Değirmentepe Ayhan Sokak, No. 29, Emirgan – Sarıyer/ İstanbul açık adresinde bulunuyor.

Satış ofisi: +90 545 599 66 25