Kategoriler
Emlak Magazin

Şarkıcı Ceylan Bodrum’daki villasını satışa çıkardı

Şarkıcı Ceylan önceki yıllarda bir ancak fikir değiştirerek İstanbul’dan ayrılmış ve Bodrum’da yaşamaya karar vermişti. Şarkıcı 2017 yılında aldığı radikal bir karar sonrasında Türkiye’nin en önemli tatil beldelerinden biri olan Bodrum’a yerleşme kararı almıştı.

Bu karar üzerine Bodrum’da lüks bir villa satın almıştı. Şarkıcı Ceylan satın alıp yaptırdığı lüks villasını şimdide yine radikal bir karar ile satın almış olduğu konutunu satışa çıkardı. Şarkıcının kendi zevkine göre evi tadilat ettirmişti.

İstanbul’da uzun yıllardır hayatını idame ettirdiği sırada aniden fikir değişikliği yaparak Bodrum’da yaşamaya karar veren şarkıcı Ceylan, 2017 yılında Bodrum, Yalıkavak’ta yer alan bir villa satın almıştı. Satın alığı villayı kendi zevkine göre dekore ettirmiş, içerisine baya masraf etmişti.

O dönemlerde şarkıcı Ceylan, ”Artık ben de Bodrum’lu oldum buradan bir ev aldım” diye açıklamalarda bulunmuştu. Ancak şimdilerde Ceylan, Bodrum defterini kapama kararı almış görünüyor.

Villa 7 milyon TL’ye satışta

Milliyet’te yer alan habere göre şarkıcı Ceylan, Bodrum Yalıkavak’ta yer alan 500 metrekare büyüklüğe sahip 5+1 tip villasını 7 milyon TL’den satışa çıkardı. Sanatçının villasını satarak İstanbul’da yapacağı başka bir yatırım için kullanacağı tahmin ediliyor.

“Artık Bodrum’a yerleşiyorum”

Şarkıcı Ceylan, 2017 yılında Posta Gazetesi’nden Armağan Çağlayan’a verdiği röportajda şöyle demişti: “Artık Bodrum’a yerleşiyorum. Evim var. İşlerimi oradan yürütmek istiyorum. Bizim camiada sanatçı olarak yer almak çok zor. İnanılmaz oyunlar dönüyor. Herkes kendine isim takmış.”