Kategoriler
Proje Haberleri

Saruhan Park Evleri Çanakkale Biga’da satışa çıkarıldı

“Evinize hoş geldiniz” sloganıyla, alıcılarının hayat standartlarını ve yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlayan Saruhan Grup’un yeni projesi Saruhan Park Evleri satışa çıkarıldı. Yapı kalitesi ile ön plana çıkan firma güven içinde ve keyifli bir yaşam sürmeniz için gereken hizmetleri size sağlıyor. Biga’daki Saruhan Park projesinde fiyatlar ne şekilde seyrediyor? Konut projesinde daire seçenekleri neler? Ayrıca proje konut kredisine uygun mu?  Yazımızın devamına proje ile ilgili ayrıntıları ve detayları bulabilirsiniz…

Saruhan Park Evleri hakkında

İster yatırım ister yaşam alanı olarak tercih edebileceğiniz konutlar ihtiyacınız olan market, kuaför, lokanta gibi pek çok noktaya kolay ulaşım imkanı sağlıyor. Şehir gürültüsünden uzak sakin bir yaşam isteyenler için ideal bir proje. Yapımı esnasında hiçbir masraftan kaçınılmadan en kaliteli malzemeler kullanılan konutlar lansman fiyatlarıyla satışta.

Projede daire seçenekleri

Daireler 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle satışta. 3 katlı binalar şeklinde tasarlanan Saruhan Park Evleri projesindeki 3+1 dairelerde 2 adet banyoya sahip. Doğalgaz ile ısınma sağlanan daireler site içerisinde yer alıyor. Ayrıca güvenliğin öncelik olduğunu belirten firma proje inşaatı sırasında birinci kalite malzeme kullandığının altını çiziyor. Merkeze yakın konutlar şehrin gürültüsünden uzak, mükemmel konumlandırılmış bir proje. Daireler 3 katlı binalar içerisinde yer alması ile yatay mimariye uygun bir örnek niteliği taşıyor. Ayrıca daireleri görüntülü arama seçenekleri ile gezme imkanı da verilen hizmetler arasında yer alıyor.

Saruhan Park Evleri fiyatları ve ödeme seçenekleri

Projede brüt 92 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 455.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bununla birlikte brüt 128 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler ise 625.000 TL’den başlıyor. Dairelerin fiyatları 675 bin TL’ye kadar yükseliyor. Konut kredisine uygun daireler 12 ay vade ve yüzde 1,33 faiz oranıyla satışa çıkıyor. Ayrıntılı bilgi için tek yetkili olan Saruhan A.Ş. kurumsal ofisi ile aşağıdaki numaradan iletişime geçebilirsiniz.

İletişim için 0286 501 57 77 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…