Kategoriler
Proje Haberleri

Şaşmaz Life Konutları pek çok donatıya sahip

Şaşmaz Life Konutları, oldukça büyük 4 + 1 daire seçeneklerinden meydana gelir. Bu konut projesinin en temel özellikleri arasında 2 kiler ve 50 metrekarelik kullanışlı teras mevcuttur. Çift banyoya sahip olan dairelerin tüm ürünleri yüksek kaliteye sahiptir. Kaloriferler Alarko markalı olduğu gibi, merkezi ısıtma da bu markanın altyapı ürünleri ile sağlanmıştır. Mutfakta yer alan ikili ankastre seti Arçelik markalı olurken tüm seramik zemin, vitrifiye grubu ve musluk bataryaları Bien markalıdır. Bununla birlikte dairelerin 8 milimetrelik derzli parkeleri 1. sınıf Çamsan ürünleridir.

Yalıtımlı ısıcam pencereler, taş yünü ile güçlendirilmiş ses geçirmez duvarlar ve tamamen doğal granitten üretilmiş mutfak tezgahları çok kullanışlıdır. Ayrıca mutfak tezgahlarının bakteri tutmama özelliği mevcuttur.

Projenin site özellikleri nelerdir?

Şaşmazlar Madencilik A.Ş sermayesi tarafından finanse edilen bu proje, ortak kullanım alanları için pek çok imkan sağlamaktadır. Günün her saati aktif olan güvenlik hizmeti, güvenlik kameraları, otopark ve araç tanıma sistemi bunların başında gelir. Ayrıca sitenin yaklaşık olarak 5 bin metrekarelik bölümü yeşil alandan oluşur. Futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası ve koşu yolu gibi sportif imkanlar da mevcuttur.

Şaşmaz Life projesi nerede hayata geçmiştir?

Doğal andezit taş duvarlar ile çevrili site, Ankara’nın Mamak ilçesinde yer alan Cengizhan Mahallesi’ndedir. Natoyolu Caddesi yakınlarında olan 818. Sokak ise projenin hayata geçtiği sokaktır. Yürüme mesafesinde pek çok anaokulu mevcuttur. Ayrıca Özel Yükselen Koleji Okulları (Ortaokul ve Fen Lisesi), Özel Mektebim Ortaokulu ve Mamak Anadolu Lisesi de bu bölgededir. Umut Var Parkı, Dağlıca Şehitleri Parkı ve Şehit Murat İltekin Parkı gibi büyük yeşil alanlar da mevcuttur. Bununla birlikte siteye en yakın sağlık kurumu Ege Aile Sağlığı Merkezi’dir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Mamak Cengizhan Mahallesi satılık daire fiyatları genel olarak yüksektir. Dolayısıyla Şaşmaz Life Konutları da aynı ortalamadadır. Brüt 225, net 195 metrekarelik daireler için fiyat 1 milyon TL civarındadır. Ayrıca brüt 270, net 245 metrekarelik daireler ise 1 milyon 250 bin TL fiyata sahiptir. Detaylı bilgi için arayınız: 0555 183 55 06