Kategoriler
Proje Haberleri

Sayf Life Bağcılar satışları devam ediyor

Konut projesi Sayf Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje İstanbul Avrupa Yakası, Bağcılar İlçesi, Yenimahalle Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Sayf Life Bağcılar konut projesinde dairelerin satışları devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Yenimahalle Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. İki konut bloğundan meydana gelen konut projesindeki konut blokları 16 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Dairelerin dışında ayrıca projede ticari üniteler de yer almaktadır. Bağcılar konut projesinde iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 ve 3+1 tip konutlardan oluşmaktadır. 2+1 tip daireler brüt 110 metrekare, net ise 98 metrekare büyüklüğündedir. 3+1 tip dairelerin alanları ise brüt 130 metrekare, net ise 115 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Sayf Life Bağcılar projesinde yer alan dairelerde fırın, yangın alarmı, parke zemin, teras, duşakabin yer almaktadır.  Ayrıca ankastre fırın, duşakabin, intercom sistemi, seramik zemin, asansör, ısıcam gibi özelliklerde mevcuttur. Bunların dışında ayrıca gömme dolap, pvc doğrama, set üstü ocak, fiber internet, görüntülü diafon gibi özelliklerde dairelerde yer almaktadır.

Bağcılar konut projesindeki konut bloklarında ses yalıtımı, ısı yalıtımı, açık otopark , kapalı otopark ve uydu sistemi yer almaktadır. Ayrıca jeneratör, yangın merdiveni, kablo tv, su deposu gibi özellikler de yer almaktadır. Ayrıca çocuk oyun parkı, basketbol ve voleybol sahası, kamelya, güvenlik gibi alanlar yer almaktadır.

Sayf Life Bağcılar fiyatları ne kadar?

İstanbul konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 750 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

130 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler ise 1 milyon 50 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Sayf Life Bağcılar konut projesi Kirazlı metroya 900 metre, Yenimahalle metro durağına ise 150 metre mesafededir. Ayrıca kamu kurumlarına yakın, ulaşım alanlarına ise 3 dakika mesafede yer almaktadır. Proje Yenimahalle Mahallesi, İrfan Sokağı, Bağcılar / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0212 515 69 46 ve 0535 289 90 90 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…..

Exit mobile version