Kategoriler
Proje Haberleri

Saygın Exclusive Villas lansman öncesi satışları devam ediyor

Aydın’ın Didim ilçesi Hisar mahallesinde bulunan Saygın Exclusive Villas projesinde lansman öncesi kampanyalarla ve lansmana özel fiyat avantajlarıyla 3 artı 1 dubleks daire sizler için satışa sunulmuştur. Bu proje Saygın Yapı Group bünyesinde hayata geçmiştir. Villalar kişiye özel yapısı, geniş odaları ve çeşitli özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Bu projeyi detaylı bir biçimde inceleyerek özellikleri, konumu ve fiyatı hakkındaki bilgilere ulaşabilmeniz mümkündür.

Projenin İç ve Dış Yapısı Hakkında

Saygın Exclusive Villas projesinde satışa sunulan 3 artı 1 dubleks dairenin büyüklüğü brüt 200 metrekare ve net olarak 175 metrekarelik bir alana sahiptir.

Projenin dış cephesi siding kaplamadır. Ayrıca duvarlar ve camlar ısı ve ses yalıtımlıdır. Bunun yanı sıra 7/24 kamera ve güvenlik hizmeti sunulmaktadır. Bahçe dubleksi olan bu projede müstakil yüzme havuzu bulunmaktadır. Uydu ve kablo TV imkanı sağlanmaktadır.

Projesinin iç yapısında akıllı ev sistemi mevcuttur. Çelik kapı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Amerikan mutfak, Hilton banyo ve teras bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima mevcuttur. Fiber internet ve Wi-Fi mevcuttur. Bunların dışında termosifon, duşa kabin, vestiyer ve spot aydınlatma bulunmaktadır. Seramik zemin uygulaması yapılmıştır.

Saygın Exclusive Villas projesinin konumu hakkında

Bu projedeki ev şehir merkezine oldukça yakındır. Evin konumu park & yeşil alan, doğa ve şehir manzaralı oluşuyla dikkat çekmektedir. Ayrıca marketler, alışveriş merkezi, semt pazarı ve eğlence merkezleri de yakınlarda bulunmaktadır. Üstelik denize 10 dakikada ulaşabilmeniz mümkün. Muhitte sosyal tesisler de mevcuttur. Spor salonu ve park alanları oldukça yakın mesafededir. Ulaşım olarak otobüs, dolmuş ve minibüs taşıtlarını kullanabilirsiniz.

Projede villa fiyatları ne kadar?

Kişiye özel imkanlar sunan Saygın Exclusive Villas projesinde lansman öncesinde, brüt 200 metrekare ve net olarak 175 metrekarelik 3 artı 1 dubleks dairenin fiyatı 1 milyon 375 bin TL’den satışa sunulmuştur. Projeden satın alınan gayrimenkul sizin için yüzde 15 indirim fırsatı da sağlamaktadır.

Saygın Exclusive Villas projesi hakkında daha detaylı bilgi almak için 0 (532) 226 89 83 ya da 0 (256) 813 81 88 numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…