Kategoriler
Proje Haberleri

Saygın Life Exclusive Villas lansmana özel fiyatlarla satışta

Saygın Yapı Group firması tarafından Aydın İli, Didim İlçesi, Yeni Mahallesi’nde hayata geçirilen Saygın Life Exclusive Villas projesi lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

Toplam 58 adet villadan meydana gelen proje denize sadece 10 dakika mesafede yer alıyor. Projede yer villalar 3+1 dublex villalardan meydana geliyor. Projede yer alan bu villalar 200 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Proje özellikleri neler?

Proje çevresinde marketler, kurumsal markalar, restaurantlar ve cafeler yer almaktadır. Proje Altınkum’un denizi ve plajı muhteşem olan Didim’de yer alıyor.

3+1 dublex villalardan meydana gelen proje ısı ve ses yalıtımlı duvar ve camlar, akıllı ev sistemleri, açık olimpik yüzme havuzu, spor salonu, çocuk oyun parkı, yürüyüş parkuru, 7/24 saat kameralı güvenlik gibi özelliklere sahip.

Saygın Life Exclusive Villas nerede?

10 yıl malzeme ve işçilik garantisi sunulan projede satılık villa fiyatları 145 bin Euro’dan başlıyor. Denize sadece 1.5 km mesafede yer alan Saygın Life Exclusive Villas projesi Yeni Mahallesi, Didim / Aydın adresinde yer alıyor.

Tel: 0256 813 81 88

Diğer proje haberleri için tıklayınız…