Kategoriler
Proje Haberleri

Saygın Sitesi Didim lansman fiyatlarıyla satışta

Aydın İli, Didim İlçesi, Yeni Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Saygın Yapı Group firması tarafından inşa edilmektedir. Saygın Sitesi Didim konut projesinde daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Aydın konut projesi Yeni Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 4 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi zengin sosyal olanakları ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler Amerikan mutfak, Hilton banyo, vestiyer, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi donanımlara sahiptir.

Konut projesi kapsamında açık olimpik yüzme havuzu, spor salonu, çocuk oyun parkı gibi sosyal donanımlara sahiptir. Aynı zamanda geniş bahçeli site içerisinde yürüyüş parkuru, 7/24 güvenlik kameralı sisteme sahiptir. Saygın Sitesi Didim konut projesinde inşaat devam etmekte olup, iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler aynı zamanda brüt 86 metrekare ile 150 metrekare arasında alana sahip olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda daireler arasında geniş balkonlu, geniş teraslı çatı dubleks daire seçeneklerine yer verilmiştir.

Saygın Sitesi Didim daire fiyatları ne kadar?

Didim konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

86 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 755 bin TL,

Brüt 150 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Didim, Altınkum Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje denize 900 metre mesafede yer almaktadır. Bunların yanı sıra ana okulu, ilkokul, hastane, semt pazarı gibi noktalara da yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0256 226 89 83 ve 0256 813 81 88 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version