Kategoriler
Proje Haberleri

Saylak Bulvar konutları satışları devam ediyor

Saylak Bulvar konutları, Kayseri şehrinin Kocasinan ilçesinde satışa çıktı! Saylak İnşaat’ın bu projesi, 3 bloktan ve 14 daireden meydana gelmektedir. Ayrıca 15 adet de dükkan mevcuttur. Bu daireler esas olarak 2 + 1 odalıdır. Bununla birlikte, yalıtımlı cambalkon donanımına ve yerden ısıtma altyapısına sahip olan balkonlar mevcuttur. Oda olarak kullanılabilen bu geniş ve kapalı balkonlar oldukça kullanışlıdır. Burada, uydu anten girişi de vardır. Ayrıca bu balkona antre üzerinden ulaşmak mümkündür. Projedeki dairelerin büyüklüğü ise brüt 105 m2, net 85 m2 ölçüsündedir.

Oda olarak kullanılmaya uygun olan balkonlar dışında, projenin yapı özellikleri de dikkat çekmektedir. Kara sıva üzerine 7 santimetre taş yünü malzemesi uygulanarak dış mantolama yapılmıştır. Saylak Bulvar dairelerinin duvarları ise tamamen ses yalıtımına sahip olmaktadır. Bununla birlikte ısıcam pencereler, iç mekandaki sıcaklık seviyesinin korunmasını sağlayabilmektedir. Audio marka görüntülü diyafonlar, Lake boyalı iç kapılar, 1. sınıf malzeme ile üretilmiş çelik kapılar ve duvar kağıtları da konutlar içinde mevcuttur. Ayrıca tüm dairelerin ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunur.

Bu konutlar nerededir?

Saylak İnşaat, bu projesini Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde gerçekleştirmiştir. Jotun marka dış cephe boyası, gelişmiş kamera sistemi ve otopark olanağına sahip olan bu proje iyi bir konumdadır. Sivas Bulvarı bitişiğindeki Gesi Caddesi’nde yükselen site alanı, Özel Akademi Sağlık Kabini’ne ve Melikgazi Semt Polikliniği’ne çok yakındır. Bunlarla birlikte Taceddin Veli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Özel Sınav Ortaokulu ve Kilim Sosyal Bilimler Lisesi de konutlara yakındır. Konumu dolayısıyla bu proje, Kayseri satılık daire seçenekleri arasında önemli bir yere sahiptir.

Saylak Bulvar satılık daire fiyatları ne kadardır?

Bu projede satılık daireler dışında, satılık dükkan seçenekleri de bulunmaktadır. Donanımlı bir balkona sahip olan 2 + 1 ve 3+1 dairelerin fiyatları 500 bin TL’den başlamaktadır. Projede yer alan iş yerleri ise 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. İş yeri fiyatları 1 milyon 275 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Ayrıca Saylak Bulvar projesi kapsamında satışa çıkan işyerleri 17 m2 büyüklüğündedir. Daha detaylı bilgi almak için 0 552 453 04 53 numarasını aramak gerekir.

Exit mobile version