Kategoriler
Proje Haberleri

Saylak Doğa Kayseri konutları Aralık 2022’de teslim ediliyor

Saylak Doğa konutları Kayseri ili Mimarsinan – Şirintepe Mahallesinde, 31 Aralık 2022 tarihinden itibaren teslim edilmeye başlayacaktır. Esas olarak 3 + 1 odaya sahip olan bu daireler, yerden ısıtmalı ve ısıcamla kapatılmış balkonlar dolayısıyla 3.5 + 1 dairelerden kabul edilmektedir. Geniş balkonları oda olarak kullanılabilen bu dairelerin dış cephe boyası Jotun markalıdır. Kara sıva üzerine tam 7 santimetre kalınlığında taşyünü uygulanarak ses yalıtımı güçlendirilmiştir. Dolayısıyla bitişik duvarlar arasındaki ses trafiği kesilmiş durumdadır.

Dairelerin zemini 80 x 80 ölçüsünde Kütahya markalı granittir. Ayrıca zemin için derzli parke de kullanılmıştır. Bununla birlikte her oda alçıpan dekorasyonuna sahiptir. Görüntülü Audio marka diyafon, Egepen marka PVC doğramalar, sürgülü balkon kapısı ve kaliteli duvar kağıtları da dikkat çekmektedir. Dairelerin büyüklüğü ise brüt 175 metrekare – net 140 metrekaredir.

Proje konumu nasıldır?

Saylak İnşaat’ın bu projesi, Kayseri – Melikgazi’deki Mimarsinan beldesinde hayata geçmektedir. Burası pek çok yeni projenin adresi olan bir bölgedir. Dolayısıyla ilerleyen süreçte bölgenin değeri artacaktır. Açık otopark alanlarının ve 7 / 24 aktif kamera sisteminin bulunduğu site, oldukça huzurlu ve güvenli bir konuma sahiptir. Gürültünün neredeyse hiç olmadığı bu bölgede pek çok yeşil alan mevcuttur. Dolayısıyla bölgenin havası çok temizdir. Ayrıca sosyal olanaklara ulaşımın kolay olduğu görülmektedir. Onlarca market, park ve okul 15 – 20 dakikalık mesafede bulunur. İl merkezi de uzakta değildir.

Saylak Doğa Kayseri konutlarının fiyatı nedir?

Projenin ödeme planına göre ücretin yüzde 50’si peşinattır. Geriye kalan bölüm ise 5 bin liralık taksitlere bölünmektedir. Ayrıca Saylak Doğa Kayseri konutları için ortalama fiyat 500 bin TL olarak belirlenmiştir. Firma ile irtibat kurmak için ise 0352 231 59 96 numarası aranmalıdır.

“Saylak Doğa Kayseri konutları Aralık 2022’de teslim ediliyor” için 2 yanıt

Yorumlar kapatıldı.