Kategoriler
Proje Haberleri

Saylak Tepe Konutları projesinde satışlar devam ediyor

Saylak İnşaat firması tarafından Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Şirintepe Mahallesi’nde hayata geçirilen Saylak Tepe Konutları projesinde kalan son dairelerin satışları tüm hızıyla devam ediyor. iki blokta 98 daireden meydana geliyor. Fiyatların 240 bin TL’den başladığı projede teslimler 2021 yılı Ocak ayı itibarı ile başladı. Peki projede daire tipleri neler? Ödeme seçenekleri neler? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Şirintepe Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen proje 2 adet konut bloğundan meydana geliyor. 12 katlı iki adet konut bloğundan meydana gelen projede toplam 98 tane daireye yer veriliyor.

Kayseri konut projesinde tek tip daire alternatiflerine yer veriliyor. Saylak Tepe Konutları projesindeki daireler 2+1 ve 3+1 tipindeki konutlardan meydana gelmektedir. 2+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 145 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 130 metrekaredir. 3+1 tip konutların büyüklükleri ise brüt 175 metrekaredir. Projede dairelerin net büyüklüğü ise 138 metrekare olacak şekildedir.

Dairelerde duvar kağıdı, laminat zemin, parke zemin, çelik kapı, duşakabin, asansör, ısıcam, pvc doğrama, bulunmaktadır. Dairelerde bunların dışında ayrıca merkezi ısı sistemi,  görüntülü diafon olacak şekilde inşa ediliyor. Peki projedeki daire fiyatları ne kadar?

Saylak Tepe Konutları fiyatları ne kadar?

Şirintepe konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir.  Projede brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 240 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler ise 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 3+1 tip dairelerin fiyatları 460 bin TL’ye kadar yükseliyor. Projede 2021 yılı Şubat ayı sonuna kadar tapu ve mesken masrafları firma tarafından karşılanıyor.

Konut blokları dışında bulunan alanda peyzaj alanları, çocuk oyun parkı bulunuyor. Bunların dışında çam ağaçları, kamelya, otopark, bariyerli geçiş sistemi, banklar ve aydınlatma sistemi var.

Saylak İnşaat projesi ile ilgili daha detaylı bilgi alabilmek için 0352 231 59 96 ve 0552 453 04 53 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız