Kategoriler
Proje Haberleri

Saylak Yeşil konutları 30 Aralık’ta teslim ediliyor

Saylak Yeşil projesinde tek blok, 40 daire ve 5 dükkan mevcuttur. Toplamda 10 kattan meydana gelen bloğun önemli özellikleri bulunmaktadır. İlk olarak dikkat çeken ise projenin dış cephe özellikleridir. Çünkü kara sıva üzerine 7 santimetre taş yünü uygulanarak gerçekleştirilen dış cephe mantolaması çok kalitelidir. Bununla birlikte dış cephe için Jotun marka boya kullanılmaktadır. Pencerelerin de yalıtımlı olmasından dolayı daireler üst düzey ısı yalıtımına sahiptir. Bununla birlikte duvarlar ses yalıtımlı olarak inşa edilmektedir. Dolayısıyla katlar arasındaki tüm ses geçişleri engellenebilmektedir.

Daire içlerindeki özelliklerin de tıpkı dış cephe özellikleri gibi gelişmiş olduğu söylenebilir. Dairelerin granit zemini 80 x 80 Kütahya markalı granitlerle döşenmiştir. Ayrıca vizon rengindeki PVC doğramalar Egepen markalıdır. Bununla birlikte derzli laminant parkeler ve lake boyalı kapılar da çok kalitelidir. Dairelerin geniş balkonu ise yerden ısıtma sistemine ve ısıcam pencerelere sahiptir. Dolayısıyla bu balkon bir oda gibi kullanılabilecek durumdadır.

Saylak İnşaat’ın bu projesi nerede yükselmektedir?

Saylak İnşaat, 30 Aralık 2021 tarihi itibariyle teslimlerine başlayacağı bu konutları Kayseri – Melikgazi’de inşa etmektedir. Malazgirt Bulvarı üzerindeki proje alanı, şu yerlere çok yakın mesafededir:

  • Serkent Camii
  • Mehmet Şehime Gemirli Ortaokulu
  • Kadir Rezan Has İlkokulu / Ortaokulu
  • Celal Bayar Anadolu Lisesi
  • TOKİ Aile Sağlığı Merkezi
  • Zeynep Yahya Kılıçaslan Aile Sağlığı Merkezi

Bunlarla birlikte, Saylak Yeşil konutları şehir merkezine bağlanan Sivas Bulvarı’nın da yakın bir mesafesinde yükselmektedir.

Saylak Yeşil satılık daire fiyatları ne kadardır?

Saylak Yeşil satılık daire seçeneklerinin tamamı 4 + 1 odalıdır. Bunların brüt büyüklüğü 195 m2, net büyüklüğü 160 m2 olmaktadır. Daireler krediye uygun olmakla birlikte 600 bin TL’den başlamaktadır. Projede yer alan dairelerin fiyatları 650 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Ayrıca projeye daire detaylı bilgi almak için arayabilirsiniz: 0 552 453 04 53