Kategoriler
Proje Haberleri

Sea Park Alanya satışları başladı

Sea Park Alanya projesi modern yapısı ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tonbuloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede 1 blok ve 63 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin 1 artı 1’den 5 artı 2’ye kadar seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede 1 blok ve 63 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin 1 artı 1’den 5 artı 2’ye kadar seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 60 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 94 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü 112 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, açık yüzme havuzu, sauna, hamam ve spor alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra iyi planlanmış yeşil alanları ve dinlenme alanları ile ferah bir yaşam fırsatı sunulmaktadır. Asansör ve kablo TV gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, rampa ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Ayrıca ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Sea Park Alanya konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Alanya İlçesi Avsallar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Üstelik bu konutlar deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Plaja 750 metrelik bir mesafede yer almaktadır. Muhitinde alışveriş merkezi, market ve semt pazarı bulunmaktadır. Gazipaşa Havalimanı’na 60 kilometre, Antalya Havalimanı’na ise 110 kilometre uzaklıktadır.

Sea Park Alanya fiyatları ne kadardır?

Sea Park Alanya projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 60 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 450.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 94 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 600.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 112 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.290.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (542) 819 72 44 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…