Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sealine Bursa’da yükseldi

Bursa şehrinin Mudanya ilçesinde Sealine Bursa projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Mescioğlu İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Söz konusu olan proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Böylelikle proje kapsamında inşa edilmiş olan daire ve dükkanlar bölgedeki konut ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde tasarlanmış oluyor. Projede yer alan bloklar beş katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Sealine Mudanya projesi 5 etapta toplam 180 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen proje Yeni Mahallesi’nde inşa edildi. Sealine Bursa projesi Yeni Mahalle, Eski Bursa Asfaltı Caddesi, Mudanya / Bursa adresi üzerinde yer alıyor.

Sealine Bursa daire özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Sealine Mudanya projesinde bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 5+1 dubleks daire olarak inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de üç farklı plandan oluşuyor. Projedeki 3+1 tip daireler 125 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan 5+1 dairelerin alanları ise 280 metrekare olarak tasarlandı.Projede yer alan dairelerin 30 tanesi 2+1 dairelerden, 107 tanesi ise 3+1 dairelerden meydana geliyor. Projede yer alan 5+1 çatı dubleks daire sayısı ise 36 tanedir. Ayrıca dairelerin dışında 7 adet de ticari ünite yer almaktadır.

Sealine Bursa teslim tarihi için tıklayınız….

Sealine Bursa konut fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Sealine Bursa projesindeki 3+1 konutlar 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 5+1 dairelerin fiyatları ise 1 milyon 100 bin TL’den başlıyor.

Açık ve kapalı otopark, yüzme havuzu gibi sosyal alanların yer aldığı Sealine Mudanya projesinde yer alan daireler hemen teslim durumunda.

Sealine Mudanya Satış Ofisi, Güzelyalı Siteler Mahallesi, Eski Bursa Mudanya Asfaltı Caddesi, 14. Sokak, No: 35 Mudanya / Bursa adresinde yer alıyor.

Tel : 0 530 612 51 85