Kategoriler
Proje Haberleri

Seapearl Ataköy fiyat

İstanbul şehrine bağlı bulunan Bakırköy ilçesinde Seapearl Ataköy projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Kuzu Grup firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede teslimlerin önümüzdeki yıl içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan oluşuyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Seapearl Ataköy projesi bünyesinde bin 401 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Projede yer alan bloklar yirmi katlı olacak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Seapearl Ataköy projesinde bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 88 metrekare ile 398 metrekare arasında değişiyor. Konutların büyüklükleri dört farklı plandan meydana geliyor.

Projede yer alan konutların donatıları nelerdir?

Proje kapsamında alıcılar için birçok donatı yer alıyor. Seapearl Ataköy projesinde bulunan donatılar arasında yürüyüş parkuru, kapalı otopark ve sosyal alanlar yer alıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Ataköy Sahil Yolu’nda inşa ediliyor. Seapearl Ataköy projesi konum olarak da ilgi görüyor.

Bahsi geçen konutların 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.