Kategoriler
Proje Haberleri

Seba Göktürk Evleri yakında satışta

Göktürk konut projesi Seba İnşaat A.Ş. firması tarafından hayata geçirilecektir. Konut projesi İstanbul Avrupa Yakası, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk’te yer almaktadır. Seba Göktürk Evleri projesinde daire satışlarına yakında başlanması beklenmektedir. Projede daire tipleri neler? daire büyüklükleri ne kadar? Satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Göktür konut projesinin tasarımı İki Design Group/Murat Kader, Sema Eser Özsaruhan tarafından yapılmıştır. 90 bin 408,28 metrekare toplam inşaat alanına sahip olan projede toplam 16 konut bloğu yer almaktadır. Konut projesinde 16 konut bloğunda toplam 368 adet daire yer almaktadır. 6 farklı tip konut seçeneği konut projesi içerisinde yer almaktadır.

Altı farklı tip daire seçenekleri konut projesinde yer almaktadır. Bu konut tipleri ise 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, ayrıca 6+1 tipindeki daire seçeneklerinden oluşmaktadır. Ayrıca 5 katlı konut bloklarından meydana gelen projede satılabilir alan ise 62 bin 104,64 metrekaredir. Eyüpsultan konut projesinde satılık daire fiyatları henüz belli değildir.

Seba Göktürk Evleri sosyal alanları neler?

Açık hava yürüyüş parkurları, gym salonları, sosyal tesisler, su bahçeleri, yeşil alanlar konut projesi içerisinde yer almaktadır. Yerden ısıtma üniteleri, kapalı otopark, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca evcil hayvanlar için yeşil alan, fitness salonları, restoran gibi bir çok alan daha proje içerisinde yer almaktadır.

Konut projesi İstanbul Hava Limanı’na 10 dakika, Kuzey Ormanları’na ise yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca proje İstanbul Hava Limanı’na 16 kilometre, Sabiha Gökçen Hava Limanı’na 63 kilometre mesafede yer almaktadır. Proje Tem Otoyolu’na 11 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 63 kilometre mesafededir. Ayrıca Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne ise 17 kilometre mesafede yer almaktadır.

Proje nerede yer almaktadır?

Sarıyer konut projesinin ofisi Ayazağa Mahallesi, Mimar Sinan Sokak, No: 21 Seba Office Boulevard, D Blok, No: 67 Sarıyer / İstanbul adresinde yer almaktadır. Konut projesi ise Göktürk Merkez, 34077 Eyüpsultan / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Proje hakkında daha detaylı bilgi için +90 212 323 03 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…