Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Seba Mare Gündoğan İlgi Odağı Oldu

Seba Mare Gündoğan projesi, yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardı. Ayrıca tatilcilerin de ilgi odağında olan Gündoğan’da bulunan proje oldukça ilgi çekici. Seba İnşaat tarafından sunulan proje, ayrıca firmanın Bodrum’daki 15. Projesi. Proje, sadece bir konut projesi değil 4 mevsim keyif yaşanabilecek bir alan ayrıca. Ayrıca şehirden izole yaşam isteyenler için vazgeçilmez bir alan olmayı şimdiden başardı.
Günümüz şehir kalabalığı ve gürültüsünde, doğadan uzaklığında bu proje bir ışık gibi. Mavi bayrak alan özel plajı ve muhteşem doğasıyla tam bir tatil yeri. 12 ayın keyifle geçmesi için yatırımcıların kaçırmaması gereken bir proje…

Seba Mare Gündoğan Doğal Açık Alan

Konumunun yanı sıra Seba Mare Gündoğan projesi, oldukça iyi bir konumda. Bodrum’un en bilinen tatil yerlerinden olan Gündoğan sınırlarında bulunuyor. Denize cephesi 250 metre genişliğinde. Ayrıca her ne kadar kent içinde bir proje de olsa kentten izole hayat sunmaktadır.
  Proje, 28 bin metrekare arazi üzerinde kuruluyor. Ayrıca projede en ilgi çeken kısım ise bu alanın 20 bin metrekaresinin açık alan olması. Doğal, yapaylıktan uzak ve temiz bir ortam sunuyor. Proje içerisinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Ayrıca 4+1 seçenekleri de var ve bu da belirli kesim tarafından ilgi görüyor. Her biri özenle dizayn edilmiş 51 adet bağımsız bölümden meydana gelmektedir. Ayrıca 1+1 ve 2+1 konutlar, 90 ile 130/190 metrekare arası genişliklerde değişiklik göstermektedir. 3+1 ve 4+1 ise 200 ile 245 metrekare arasındadır. Ayrıca tüm bu konutlar oldukça modern tasarımlanıyor. İç tasarımı da dış tasarımı da profesyoneller tarafından tamamlanmaktadır.

Müthiş Lokasyon

İnşaat çalışmalarına 2020 senesinin Aralık ayında başlayan Seba İnşaat, proje için büyük özen gösteriyor. Lokasyonu ile ilgileri üzerine daha da çok çeken Seba Mare Gündoğan konutları oldukça merkezi. Bodrum’un en çok tercih edilen bölgeleri ortasında bulunmaktadır proje. Hem oldukça merkezi hem de oldukça izole yaşam sunar. Her konutun kendine ait bahçesi olması, klima sistemleri olması da büyük ilgi görüyor. Ayrıca sağlık ve spor hizmetleri de yüksek kalitede sunulmaktadır. Yakın zamanda da doğalgaz geleceği biliniyor. Bu haber ile ilgi kat kat artmaya devam ediyor.

Detaylı bilgiler ve daha fazla haber için buraya tıklayın

Exit mobile version