Kategoriler
Proje Haberleri

Seba Mare Gündoğan satışa sunuldu

Seba İnşaat firması tarafından Muğla İli, Bodrum İlçesi, Gündoğan Mahallesi’nde hayata geçirilen Seba Mare Gündoğan projesinde yer alan daireler satışa sunuldu.  Gündoğan’da hayata geçirilecek olan proje firmanın Bodrum’daki 15. konut projesi olacak.

28 bin metrekare büyüklüğe sahip arazi alanı üzerinde inşa edilen projede toplam 51 adet daire yer alıyor. Kendine ait mavi bayraklı plajının yer aldığı proje denize 250 metre cephesi bulunuyor.  Denize sıfır bir konumda yer alan Gündoğan konut projesinin 20 bin metrekaresi yeşil ve peyzaj alanlarına ayrılmış şekilde projelendirildi.

Proje özellikleri neler?

Gündoğan koyunun en güzel bölgesinde denize sıfır bir konumda yer alan projede dört farklı tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipindeki daire seçeneklerinden meydana geliyor. Dairelerin büyüklükleri ise 90 metrekare ile 245 metrekare arasında değişmektedir.  1+1 daireler brüt 90 ve 130 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 2+1 tip daireler brüt 90 metrekare ve 190 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 3+1 tip daireler brüt 200 metrekare ve 225 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 4+1 tip daireler ise 230 metrekare ve 245 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Dairelerde yerden ısıtma, klima, dairelere ait teras ve bahçeler, deniz manzarası, depolama alanları bulunuyor. Konutlara kuru temizleme  hizmeti, house keeping hizmeti, congierge hizmeti gibi bir çok hizmetler sunuluyor.

Seba Mare Gündoğan fiyatları ne kadar?

Seba Mare Gündoğan projesi yer alan dairelerin fiyatları  dairelerin tipine, dairelerin büyüklüğüne ve konumuna göre değişiklik göstermektedir. Projedeki konutların metrekare birim fiyatları 35 bin TL ile 50 bin TL arasında değişmektedir. Metrekare fiyatlarını baz aldığımızda ise dairelerin fiyatlarının ortalama 3 ile 3 milyon 500 bin TL civarından başlaması tahmin ediliyor. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projede daire teslimlerine ise 2021 yılı ikinci çeyreğinde başlanması beklenmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Seba Mare Gündoğan projesi Milas Bodrum Havaalanı’na 50 km, Yalıkavak Marina’ya 9 km, Midtown AVM’ye 15 km, Göltürkbükü’ne 11 km, Bodrum Şehir merkezine ise 25 km mesafede yer alıyor. Projenin satış ofisi Gündoğan Mahallesi, Kızılburun Caddesi, No: 132  Bodrum / Muğla adresinde yer almaktadır.

Muğla konut projesinde çocuk oyun alanı, 7/24 concierge hizmeti, denize sıfır mavi bayraklı plaj, evcil hayvanlar için geniş ve yeşil bahçeler, iki adet yarı olimpik yüzme havuzu gibi alanlar yer alıyor. Projede bunların yanı sıra yarıca spa, Türk hamamı, fitness salonu, tenis kortu, yürüyüş parkuru, 24 saat hemşire hizmeti de mevcuttur.

Tel: 0537 062 77 06

Diğer proje haberleri için tıklayınız