Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Seba Taşevler projesinde anahtar teslim tarihi: Temmuz 2021

Seba Taşevler projesi, Seba İnşaat’ın katkılarıyla Bodrum’un Yalıkavak bölgesinde hayata geçiriliyor. Kişiye özel ödeme koşullarının sunulduğu projede anahtar sahibi olmak isteyenlere teslimler Temmuz 2021’de başlatılacak.

Seba Taşevler proje özellikleri

Türkiye’nin “Turizm cenneti” denildiğinde ilk akla gelen yer, Muğla’nın Bodrum ilçesidir. Hem yerli hem de yabancı turist arasında ilk tercihlerden birisi olan Bodrum’un Yalıkavak bölgesine, Seba İnşaat tarafından konut projesi geliyor. 6 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde hayat bulması beklenen konutlar, toplamda 84 adet taş evden oluşmuştur. Projede 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon tipinde dubleks villalara yer verildi. Konutlarda boyutları 4+1’lerde 198 metrekareden açan firma, 6+1’lerde ise 282 metrekareye kadar sınırları genişletiyor. Dört mevsim yaşama uygun olarak planlanan Seba Taşevler, alıcıları Bodrum’un mimarisiyle kavuşturacak.

Projede sosyal donatılar

Seba Taşevler, açık yüzme havuzu ve deniz manzarasıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Güvenlik personellerince sıkı denetime tabi tutulan yeni yaşam alanı aynı zamanda kameralı güvenlik sisteminden destek görmektedir. Yürüyüş parkuruyla geliştirilen alanlar, kapalı otopark ile araç güvenliğini yükseltiyor. Bina içlerinde asansöre yer veren Seba İnşaat, konut içlerinde hizmetli odasına dek seçenekleri geliştirdi. Buna göre; ankastre beyaz eşya ile teslim edilen konutlarda ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası, çamaşır odası, balkon, veranda, depo/kiler ve özel yüzme havuzu bulunmaktadır. Villa tipi için geliştirilen bu özel yüzme havuzu villaların kendisine ait olup, 750 metrekare bahçeyle birleşmiştir.

Projede ulaşım ve daire fiyatları

Seba Taşevler konutları, Yalıkavak Marina’ya yalnızca 5 dakikalık bir mesafede bulunuyor. Proje havalimanına 50 kilometre uzaklıkta yer alırken, Bodrum merkeze ise 20 kilometre ile mesafe sınırlaması yapılmıştır. Projede özel ödeme yöntemlerinin bulunmasına karşılık; yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. Alıcılarını Bodrum Yalıkavak’ta bekleyen yeni yaşam alanı minimum 950 bin dolardan satışları başlattı. Teslim tarihlerini Temmuz 2021 itibariyle başlatmayı planlayan firma, sizleri İnönü Caddesi’ndeki evlerine davet ediyor.

Detaylı bilgi için:

İnönü Cad. Yalıkavak-Bodrum/Muğla

0533 053 0067/[email protected]