Kategoriler
Proje Haberleri

Secret Garden fiyat listesi

Kocaeli ilinin Başiskele ilçesinde Akkurt Secret Garden projesi hayata geçirilmiştir. Bahsi geçen proje Akkurt Grup firmasının imzası ile inşa edilmiştir. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje ayrıca birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Secret Garden fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Projede yer alan bloklar dört katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Secret Garden projesi bünyesinde toplam 106 adet konut yer almaktadır.

Projede daire özellikleri neler?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Secret Garden projesinde bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde tasarlanmıştır. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de üç farklı plandan oluşuyor. Ayrıca konutlar 120 metrekare ile 232 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahiptir.

Secret Garden fiyat listesi

Proje kapsamında inşa edilen konutların fiyatları, dairelerin tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Kalan son dairelerin satışları da tüm hızıyla devam etmektedir.  Secret Garden  projesindeki brüt 166 metrekare 3+1 tip daireler 835 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca 163 metrekare brütü alana sahip 3+1 tip daire 875 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen konutların yer aldığı konut projesi Aydınkent Mahallesi’nde yer almaktadır. İskanlı olarak satışa sunulan Akkurt Secret Garden projesi Serbest Sokak’ta konumlanmıştır. Sosyal imkanlar bakımından ayrıcalıklı bir yaşam vaat eden proje şehrin merkezinde yer alıyor. Projede 24 saat özel güvenlik hizmeti de var. Konutların tümü hemen teslim durumunda alıcılarına sunuluyor.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0262 346 66 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Buna benzer proje haberleri ile ilgileniyorsanız lütfen buraya tıklayın.

Exit mobile version