Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Secret Garden projesinde eğlence aktiviteleri neler?

Akkurt Group tarafından Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde inşa edilen Secret Garden projesinde; ara kat, dubleks, çatı dubleks ve bahçe dubleks ev seçenekleri bulunuyor. Anahtar tesliminin hemen yapıldığı projeye, deniz ve şehir manzaraları eşlik ediyor.

Çevresi yeşil alanlarla kaplı projede, beş blok içerisinde toplam 106 adet daire bulunuyor. Söz konusu projede, yüzde 0,99 oranlı vadelerle ödeme planı oluşturuluyor.

Secret Garden projesindeki konut tipleri

Yuvacık semtine inşa edilen projedeki iki odalı ve bir salonlu ara katta bulunan 8 adet daire, 120,5 metrekarelik büyüklük değerine sahip durumda. Aydınkent Mahallesi’nde inşa edilen projedeki üç odalı ve bir salonlu 38 adet ara kat daireler, 153.76 metrekare büyüklüğü ile 163,2 metrekare büyüklüğü arasında bulunuyor.

Daire stoklarının azaldığı belirtilen projedeki üç odaya ve bir salona sahip 32 adet bahçe dubleks tipindeki evlerin büyüklükleri i 153,67 metrekare ile 157,52 metrekare değerleri arasında bulunuyor. Serbest Sokak’a konumlandırılan projedeki 20 adet çatı dubleks tipindeki üç odalı ve bir salonlu konutların büyüklükleri, 177,6 metrekare ile 192,4 metrekare  arasında değişiyor.

Deniz kenarına kısa mesafede bulunan projedeki dört odalı ve bir salonlu bahçe dublekslerin büyüklüğü, 232,6 metrekare değerinde olmak üzre inşa edildi. Projedeki 4+1 bahçe dublekslerden 4 adet bulunuyor. Yine 4 adet bulunan dört odaya ve bir salona sahip çatı dublekslerin büyüklük değeriyse 224,9 metrekare.

Projedeki sosyal aktiviteler neler?

Site alanının hemen dışında barbekü veya piknik yapılacak yeşil alanın bulunduğu Secret Garden projesi, ilçe merkezine 15 dakikalık mesafede bulunuyor. Açık yüzme havuzu, güneşlenme alanı, fitness salonu, basketbol sahası, kamelyalar ve çocuk oyun alanlarının bulunduğu projede, tenis alanı da yer alıyor.

Ayrıca, projede, çocuklar için su kaydırağı da düşünüldü.

Secret Garden iletişim bilgileri

Secret Garden Projesinin Satış Ofisi Adresi: Yeşilyurt Mahallesi, Hacı Mecit Blv., No:37, 41190 Başiskele/Kocaeli

Projenin Adresi: Aydınkent Mahallesi Serbest Sokak Başiskele/Kocaeli

Telefon: +90 507 537 19 03

Telefon: +90 262 346 66 46