Kategoriler
Proje Haberleri

Sefa Park 1. Etap konutları satışa çıktı!

Sefa Park 1. Etap , Doğan Karataş İnşaat’ın projelerinden bir tanesidir. Bu projenin ilk etabında 4 blok ve 4 + 1 odalı 108 daire mevcuttur. Bununla birlikte dairelerin kullanım alanları birbirinden farklıdır. Binalar, 2020 yılında ilan edilen deprem yönetmeliğinin şartlarına uygundur. Örnek daire inşası bile tamamlanmamış olan bu proje, özellikleri ile daha şimdiden dikkat çekmeyi başarmaktadır. Kamera sistemine sahip olan site alanında kamelyalar, açık ve kapalı otoparklar ile çocuk parkı mevcuttur. Ayrıca güvenlik ve hizmetine de sahip olan bu konutların hepsi yalıtımlıdır. Bina içinde ise çift asansör ve yangın merdiveni vardır.

Daireler, Wi – Fi altyapısı ile birlikte şofbene, set üstü ocağa ve ankastre fırına sahiptir. Görüntülü diyafon, 1. sınıf kalitede çelik kapı, kiler bölmesi ve çamaşır odası da konutlardaki özelliklerdendir. Ayrıca bina girişleri, fiziksel rahatsızlığı olan site sakinleri için de uygundur. Su deposu ise kesinti yaşandığında su kullanımının sürmesini sağlamaktadır. Rampalı giriş bölmesi sayesinde tekerlekli sandalye kullanıcıları rahatça binaya girip çıkabilir. Bununla birlikte asansör ve araç park yerleri de bu sakinler için uygun özelliklere sahiptir. Dolayısıyla konumu ve teknik özellikleri dolayısıyla Erzurum’un en iddialı projelerinden olan Sefa Park 1. Etap konutları kolayca dikkat çekebilecek seviyededir.

Proje alanı nerededir?

Bu konutlar, Erzurum’un Palandöken ilçesindeki Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde yer alır. Bu mahalle, kayak turizminin dünyadaki en önemli merkezlerinden biri olan Palandöken Dağı’nın bulunduğu yer olmaktadır. Ayrıca pek çok konut, market ve sağlık merkezi de konutlarla aynı bölgededir. Şehzade Niyazi Sultan Camii ve Türk Telekom Nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesi de proje alanı civarındadır.

Sefa Park 1. Etap satılık daire fiyatları ne kadardır?

Sefa Park 1. Etap satılık daire fiyatları, daire büyüklüklerine göre şöyle sıralanmaktadır:

  • Net 209 m2: 780.000 TL
  • Net 165 m2: 690.000 – 740.000 TL

Ayrıca bu dairelerin hepsi 4 + 1 odalıdır ve çift banyoludur. Detaylı bilgi için arayabilirsiniz: 0 (532) 420 82 45

Benzer içerikler hakkında araştırma yapmak için lütfen tıklayınız.

Exit mobile version