Kategoriler
Proje Haberleri

Sefa Park 9 Sarıçam satışları başladı

Sefa Park 9 Sarıçam projesi geniş özellikleri ve konforlu yapısıyla sizleri bekliyor. Adana Sarıçam’da bulunan proje, Sefa İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje 2 bloktan oluşan 3 artı 1 ve 4 artı 1 daireler mevcuttur. Ayrıca her katta çift daire bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin İç ve Dış Yapısı Hakkında

Son derece konforlu yapısıyla dikkat çeken bu projedeki daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 olmak üzere 2 bloktan oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 160 metrekareden oluşmaktadır. Tüm daireler 3 cephelidir ve ortak duvarı olmayan bağımsız dairelerden oluşmaktadır. Dış özellikleri; araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark bulunmaktadır. Ayrıca asansör, yangın merdiveni ve ısı yalıtımı bulunmaktadır. İç özellikleri ise; tüm odalarda klima tesisatı bulunmaktadır. 2 adet banyosu olup duşakabin ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. 4 artı 1 daireler Amerikan mutfak olup ankastre fırın ve mutfak doğal gazı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, giriş/rampa ve merdiven bulunmaktadır.

Sefa Park 9 Sarıçam Konumu Hakkında

Sefa Park 9 Sarıçam projesi şehir manzaralıdır. Proje Adana’nın Sarıçam İlçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde bulunmaktadır. Kozan yolu üzerinde olup Buruk Mezarlığına varmadan önceki ışıklarda 3 artı 1 ve 4 artı 1 daireler olmak üzere 2 bloktan oluşmaktadır. Söz konusu proje şehir merkezine yakın olup muhitte market, semt pazarı, park, eczane ve üniversite bulunmaktadır. Ulaşım olarak ise; anayol ve caddeye yakın olup dolmuş ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Sefa Park 9 Sarıçam fiyatları ne kadardır?

Söz konusu projede bulunan konutların fiyatı büyüklüklerine ve daire tipine göre değişmektedir. Projede bulunan büyüklüğü brüt 150 metrekare olan 3 artı 1 dairenin fiyatı 575.000 TL’den satışa sunulmuştur. Büyüklüğü brüt 160 metrekare olan 4 artı 1 daireler ise 625.000 TL’den satışa sunulmuştur. Konutların tahmini teslim tarihi Ağustos 2021 olarak planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (322) 327 26 50/0 (322) 327 26 50 ya da 0 (532) 513 26 88 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version