Kategoriler
Proje Haberleri

Seferoğlu Defne Sitesi satışları devam ediyor

Seferoğlu Defne Sitesi projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Konut projesi Sakarya İli, Karasu İlçesi, Aziziye Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Seferoğlu İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Villa konseptinde olan bu konutlar 3 artı 2 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı

Villa konseptinde olan bu konutlar, 3 artı 2 konut tipine sahiptir. Projede bulunan 3 artı 2 konutların büyüklüğü ise brüt 190 metrekare olacak şekilde projelendirilmiştir. Karasu projesinin net büyüklüğü ise 175 metrekare olmaktadır. Projenin zemin etüdü yapılmış olup deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Villalarda yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Ayrıca ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Bahçesi, geniş terası ve açık yüzme havuzu mevcuttur. Ayrıca villalarda 2 adet banyo bulunmaktadır.

Seferoğlu Defne Sitesi konumu ve fiyatları hakkında

Seferoğlu Defne Sitesi projesi, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde bulunmaktadır. Projede bulunan büyüklüğü brüt 190 metrekare olan 3 artı 2 konutların fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için proje krediye uygundur. Bunların dışında ayrıca  satışlarda takas imkanı de mevcuttur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (542) 554 43 00 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız