Kategoriler
Emlak Haberleri

Seha Yapı’dan Konya’ya yeni proje

Seha Yapı, Konya Selçuklu Belediye Başkanlığı tarafından 3 adet arsa için açılan ihaleyi kazandı. Firma toplam 42 bin 558 metrekare büyüklüğündeki 3 adet arsa parseli için açılan ihaleyi 38,4 milyon TL teklif vererek kazandı.

42 bin 558 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde Seha Yapı tarafından ticari alanları, sosyal tesisi ve sağlıklı yaşam merkezinin de yer aldığı bir karma konut projesi yapılması planlanmaktadır.

Seha Yapı, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Yazır mahallesinde yer alan 3 adet parsel üzerinde yeni bir konut projesine imza atmayı planlıyor.

Seha Yazır konut projesi için mimari ekipler hemen çalışmaya başladı. Projede farklı daire tiplerine yer verilmesi planlanmaktadır. Seha Yazır konut projesinde satışlarına ise 2018 yılında başlanması hedeflenmektedir.

Firma tarafından hayata geçirilen Zermeram projesinde 2. etap satışlarına başlandı. Projede 1. etabı 2019 yılında teslim edilmesi planlanmaktadır. Kanyon Park projesini de satışa çıkaran Seha Yapı, Kanyon Park projesini de 2019 yılında teslim etmeyi planlıyor.

İstanbul, Başakşehir’de hayata geçirilen 3. İstanbul projesinde ise 1. ve 2. etap satışları devam ediyor. 3. İstanbul Grand Rezidans satışları da başladı.

Tasinmazhaber.Com

Exit mobile version