Kategoriler
Proje Haberleri

Şehir Konakları için yüzde 20 indirim fırsatı

İstanbul şehrine bağlı bulunan Ümraniye ilçesinde Şehir Konakları projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Sur Yapı firmasının güvencesi ile yaşama kazandırılıyor.

Söz konusu olan projedeki konutların çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bahsi geçen çalışmaların bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Projede yer alan bloklar on üç katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Şehir Konakları projesi 208 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Şehir Konakları projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Konutlar 62 metrekare ile 224 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip bir şekilde planlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları konut tipi ve büyüklüğüne göre değişiklik gösteriyor. Şehir Konakları projesindeki 1+1 konutların fiyatları 619 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen projedeki 2+1 konutlar ise 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutlar ise 1 milyon 733 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış vaziyette. Projede yer alan 4+1 konutlar 2 milyon 39 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Projedeki konutların ödeme planı nedir?

Şehir Konakları projesinde yer alan konutlar için yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Bahsi geçen projede bir yıl ödeme olmadan taksitlendirme de mevcut. Söz konusu olan kredinin faiz oranı 0,64 olarak belirlendi. Projedeki vadelendirme ise 18 ay sabit taksit şeklinde sunuluyor.

Konutların 2019 yılı içerisinde tamamlanıp alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.