Kategoriler
Emlak Haberleri

Şehir Konakları projesinde indirimli son 20 ev kaldı

Teslimlerine önümüzdeki aralık ayında başlanacağı belirtilen Şehir Konakları projesindeki yüzde 20 indirimli dairelerden 20 adet kaldı. Ümraniye’de yükselen proje Ataşehir’e 10 dakikalık, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ise 40 kilometrelik mesafede bulunuyor.

Metro istasyonuna ise 100 metrelik yürüme mesafesinde yer alan proje, AVM’ye de 200 metre uzaklıkta bulunuyor.

Şehir Konakları projesinde sosyal yaşam

Büyük yeşil peyzaj alanlarına ve süs havuzlarına sahip proje, yürüyüş yolları, sosyal tesisleri, spor alanları, çocuk oyun alanları, açık hava şömine alanları bulunuyor. Dinlenme alanlarının da yer aldığı projede gül bahçeleri, manolya ağaçları, salkım söğütler ve erguvanlar proje alanına estetik değer katıyor.

Açık hava egzersiz ve toplanma alanlarının bulunduğu sitede tenis kortu, yüzme havuzu, mağazalar, kafe ve restoranlar konut sakinlerinin hizmetinde yer alıyor.

Projedeki daire seçenekleri neler?

Sur Yapı tarafından inşa edilen Şehir Konakları projesinde teraslı ve normal daire tiplerinin yanı sıra dubleks ve bahçeli daireler de yer alıyor. Projedeki dairelerin bazılarında ebeveyn yatak odasını, ebeveyn banyosunu ve balkonu içeren ebeveyn süiti bulunuyor. Anadolu Yakası’na konumlandırılan projedeki bir odalı ve bir salonlu daireler 60 metrekare büyüklüğünde satışa sunuluyor.

Altı bloktan oluşan projedeki iki odalı ve bir salonlu daire tipleri 98 metrekare büyüklüğü ile 128 metrekare büyüklüğü arasında bulunuyor. Site alanında çimden oluşan terasa da yer verilen projedeki üç odalı ve bir salonlu daire seçenekleri ise 169 metrekare büyüklüğü ile 186 metrekare büyüklüğü arasında. Dört odalı ve bir salonlu daireler ise 223 metrekare ile 269 metrekare arasındaki seçeneklerle alıcılarıyla buluşuyor.

Sur Yapı satış ofisi adresleri

İstanbul satış ofisi: Metrogarden Alışveriş Merkezi, Projeler Satış Ofisi -1. Kat: Necip Fazıl Mahallesi, Alemdağ Caddesi, No: 940 Ümraniye/İSTANBUL

Sur Yapı çağrı merkezi: 444 5 787

WhatsApp: 0553 036 54 70

Köln satış ofisi: Anna-Schneider-Steig 3, 50678 Köln / Almanya

Köln satış ofisi telefon: +49 221 27642349