Kategoriler
Proje Haberleri

Şehr-i Aydınlı hemen teslim

İstanbul şehrinin Tuzla ilçesinde Şehr-i Aydınlı projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Kurcan İnşaat imzası ile yaşama kazandırıldı. Söz konusu olan proje modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çekiyor. Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje alıcılarına kaliteli ve konforlu yaşam alanları sunuyor.

Şehr-i Aydınlı projesinde yer alan konutların tümü yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu sayede bölgedeki diğer projelerden bir adım daha öne çıkan proje beklemek istemeyen alıcılar tarafından ilgi görüyor. Bunun yanı sıra hemen teslim durumunda olan konutları ile dikkat çeken proje zaman sıkıntısı olan alıcılar için de avantaj sağlıyor.

Projede yer alan konutlar on bir katlı bloklarda yaşama kazandırıldı. Bahsi geçen proje bünyesinde 112 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Söz konusu olan proje bünyesinde barındırdığı konutları ile lokasyonu itibariyle de dikkat çekiyor. Projede yer alan konutlar Aydınlı Mahallesi, Sencer Sokak’ta konumlandırılmış durumda. Bahsi geçen proje No:16’da yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan dairelerin büyüklükleri ise konut tiplerine uygun bir şekilde planlandı. Şehr-i Aydınlı projesinde bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde inşa edilmiş durumda. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise üç farklı plandan oluşuyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri 107 metrekare ile 263 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki 2+1 konutlar 468 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 3+1 konutların fiyatları ise 584 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda. Şehr-i Aydınlı projesinde bulunan en yüksek konut fiyatı ise 1 milyon 71 bin TL’den başlıyor.

Telefon: 0212 948 99 28