Kategoriler
Proje Haberleri

Şehr-i Bağcılar nerede yükseliyor?

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde, Başak A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar konut projesi, toplam 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Projede toplam 1201 adet konut ve 22 adet de ticari alan yer alıyor. Konut projesinde 2+1 tipte ve 3+1 tipte daireler yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 94 metrekare ila 114 metrekare arasında değişiyor. Konut projesi, toplam 21 adet bloktan meydana geliyor.

Konut projesinin Ağustos 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Şehr-i Bağcılar konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 417 bin 500 TL ila 585 bin TL arasında değişiyor. Konut projesinde 60 aya kadar sıfır faizle vade yapabilmek mümkün.

Şehr-i Bağcılar konut projesi sosyal donatı özellikleri

Bir kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen konut projesinde, çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede çocuk oyun alanları, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, kapalı otopark ve sosyal tesis gibi birçok sosyal donatı olanağı mevcut durumda bulunuyor. Projenin toplam 20 bin metrekaresi yeşil alanlara ayrıldı.

Asansörlü olan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Proje, alıcılarına ferah ve konforlu bir yaşamı bir arada sunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, konum özellikleriyle de dikkat çekiyor. Proje, oldukça merkezi bir noktada yer alıyor. Toplu taşıma olanaklarına oldukça yakın bir noktada yer alan konut projesi, 3 metro istasyonuna sadece 10 dakikalık yürüme uzaklığında inşa ediliyor. Konut projesi Basın Ekspres yoluna 11 dakika ve TEM Otoyolu’na da yalnızca 7 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Şehr-i Bağcılar konut projesi, Demirkapı Mahallesi 34214 Bağcılar/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 444 15 82 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.