Kategoriler
Proje Haberleri

Şehr-i Deniz Kartal fiyatları

Demkay Yapı firmasının imzası ile Şehr-i Deniz Kartal projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi İstanbul iline bağlı bulunan Kartal ilçesinde inşa ediliyor. Söz konusu olan projede çalışmalar devam ediyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken projenin çalışmalarının önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

İki bloktan meydana gelen proje yirmi iki katlı olacak şekilde tasarlandı. Şehr-i Deniz Kartal projesi bünyesinde 176 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde planlanmış durumda. Projede bulunan konutlar 1+1 ve 2+1 olarak inşa ediliyor. Şehr-i Deniz Kartal projesinde yer alan konutların büyüklükleri dört farklı plandan meydana geliyor. Projedeki 1+1 konutlar 58 metrekare ile 72 metrekare olarak hayata geçiriliyor. Projede bulunan 2+1 dairelerin büyüklükleri ise 96 metrekare ile 140 metrekare olarak yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Projede bulunan 1+1 daireler 310 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Şehr-i Deniz Kartal projesinde bulunan 2+1 dairelerin fiyatları ise 504 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan projedeki konutların satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar Hürriyet Mahallesi’nde yer alıyor. Şehr-i Deniz Kartal projesindeki konutlar Özkan Sokak No:46’da konumlandırılmış durumda.

Projedeki konutların 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.