Kategoriler
Proje Haberleri

Şehr-i Deniz Kartal ödeme planı

İstanbul’un Kartal ilçesinde, Demkay Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Şehr-i Deniz Kartal konut projesi, toplam 6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Toplam 180 adet konutun bulunduğu projede, 176 adet daire ve 4 adet de villa yer alıyor. Projedeki villalar ikiz villa konseptinde. Projede toplamda 8 farklı tipte daire mevcut. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut. Projedeki konutların büyüklükleri 58 metrekare ila 176 metrekare arasında değişiyor. Projede toplam 2 adet blok mevcut.

Konut projesinin Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Şehr-i Deniz Kartal konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki en düşük konut fiyatı 294 bin TL olarak belirlendi. Konut projesindeki en yüksek konut fiyatı ise 973 bin TL olarak belirlendi. Konut projesinde kişiye özel ödeme koşullarından yararlanarak daire sahibi olabilmek mümkün.

Şehr-i Deniz Kartal konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı mevcut durumda bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, Türk hamamı, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi ve kapalı otopark yer alıyor. Asansörlü olan konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesinde jeneratör de mevcut.

Şık ve modern tasarımıyla ilgi çeken konut projesi, aile yaşamına da uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, Anadolu yakasının gelişmekte olan ilçelerinden Kartal’da hayata geçiriliyor. Konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da oldukça kolay erişilebilir bir noktada bulunuyor.

Şehr-i Deniz Kartal konut projesi, Hürriyet Mah. Özkan Sok. No: 46 Kartal İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0216 466 21 65 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.