Kategoriler
Proje Haberleri

Şehr-i Emin 4 Konutları nerede

Diyarbakır ilinin Bağlar ilçesinde Şehr-i Emin 4 Konutları projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Baran İnşaat firmasının imzası ile yükseliyor. Bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çeken projenin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Birbirinden bağımsız konut bloklarından meydana gelen projede on adet konut bloğu yer alıyor. Projede yer alan konut blokları on üç katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Proje bünyesinde 350 konut barındıracak şekilde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen projede satılık olarak yalnızca 25 adet daire kalmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Lokasyonu itibariyle dikkat çeken Şehr-i Emin 4 Konutları projesi Sunay Caddesi Kaynartepe Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların daire tipleri ve büyüklükleri nedir?

Projede yer alan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Konutların büyüklükleri ise dört farklı plandan oluşuyor. Şehr-i Emin 4 Konutları projesinde yer alan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri 125 metrekare ile 270 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan 2+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri 125 metrekare, 3+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 145 metrekare ve 185 metrekare olarak tasarlandı. Bahsi geçen projedeki 4+1 konutların büyüklükleri ise 270 metrekare olarak inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Şehr-i Emin 4 Konutları projesinde bulunan 2+1 daire tipindeki konutların fiyatları 220 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+1 daire tipindeki konutların fiyatları büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. 145 metrekare 3+1 konutların fiyatları 250 bin TL’den başlayarak alıcılarına sunuluyor. Projede bulunan 185 metrekare 3+1 daireler ise 380 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 4+1 konutların fiyatları da 520 bin TL’den başlıyor.

Şehr-i Emin 4 Konutları projesinde yer alan konutların 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 507 971 76 44