Kategoriler
Proje Haberleri

Şehr-i Gülistan Sakarya satılık 2+1 ve 3+1 daire fiyatları ne kadardır?

Şehr – i Gülistan Sakarya satılık daire seçenekleri arasına yeni konutlar kazandırmış olan bir projedir. Proje kapsamında 2 blok ve toplam 32 daire mevcuttur. Blokların bodrum katları kapalı otopark olarak değerlendirilmiştir. Dolayısıyla konut sahipleri bu alanlara araçlarını güvenle park edebileceklerdir. Ayrıca her 2 bloğun temel yapısı oldukça sağlamdır. Deprem riskine karşı güvende olmak isteyen Sakaryalılar için bu proje oldukça uygun seçenekler sunar. Bununla beraber tüm daireler yerden ısıtmalıdır.

PVC doğramalardan daire içi kapılara kadar pek çok detay ise Albayrak İnşaat’ın kendi imalatıdır. Yani Albayrak İnşaat, kendi konut projesi için en iyi yapı malzemelerini yine kendisi üretmiştir. Yaklaşık 56 yıllık deneyimi ile kaliteli yapılar üreten firma, Sakarya Hendek satılık daire türleri arasındaki bu konutlar için daha pek çok detayı düşünmüş durumdadır. Satıştaki daireler, türlerine göre şu fiyatlara sahiptir:

  • 2 + 1 Odalı konutlar:

Brüt 95 metrekare – Net 84 metrekare (Tek banyoya sahip) / 290 bin Türk Lirası

  • 3 + 1 Odalı konutlar:

Brüt 119 metrekare – Net 108 metrekare (Tek banyoya sahip) / 335 bin Türk Lirası

Brüt 138 metrekare – Net 127 metrekare (Yatak odasında bulunan ebeveyn banyosu ile birlikte çift banyoya sahip) / 390 bin Türk Lirası

Şehr – i Gülistan nasıl bir konum üzerinde yükselmektedir?

Şehr – i Gülistan konutları Sakarya’nın Hendek ilçesinde yer alan Yeni Mahalle’de bulunur. Adapazarı – Düzce Yolu yakınlarındaki 2028. Sokak üzerindeki daireler Kundakçıoğlu Parkı’nın yanındadır. Bununla birlikte Özel Hendek Teksen Okulları (İlkokul – Ortaokul – Anadolu Lisesi) ve Yeni Meskenler Camii de aynı bölgededir.

Şehr – i Gülistan Sakarya satılık daire seçenekleri hakkında detaylı bilgi

Proje hakkında detaylı bilgi almak için Albayraklar İnşaat ile irtibat kurmak gerekir. Dolayısıyla Şehr – i Gülistan Sakarya konutlarına dair detaylı bilgi için;

  • 0 264 600 10 77
  • 0 536 869 79 24 numaraları iletişime açıktır.
Exit mobile version