Kategoriler
Proje Haberleri

Şehr-i Lokman Suites Safran satışları başladı

Şehr-i Lokman Suites Safran projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Kayseri Kocasinan’da bulunan proje İBF Doğan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde bulunan konutlar 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan konutlar 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekare ile 135 metrekarelik büyüklüğe sahiptir. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bina girişlerinde lüks ve modern yapıda lobi bulunmaktadır. Ayrıca toplantı salonu bulunmaktadır. 2 adet 10 kişilik asansör mevcuttur. Daireler merkezi ısıtma sistemi alt yapısına sahiptir. Mutfak ve odalarda geniş manzara panaromik görüş sağlayan pencereler kullanılmıştır. Bunun yanı sıra tüm odalarda ahşap parke uygulaması yapılmaktadır. Antre, mutfak, balkon, banyo, lavabo ve tuvaletlerde granit ve seramik uygulaması yapılmaktadır. Hilton banyo özellikli banyolarda duşakabin bulunmaktadır. Ankastre mutfak, mutfak doğalgazı, set üstü ocak, gömme dolap, spot aydınlatma, vestiyer ve şofben gibi birçok özellik yer almaktadır.

Şehr-i Lokman Suites Safran konumu hakkında

Proje, Kayseri’nin Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Civarda alışveriş merkezi, market ve park bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Üniversite ve alışveriş merkezlerine yürüme mesafesindedir. Bunun yanı sıra tramvaya 50 metre mesafede yer almaktadır.

Şehr-i Lokman Suites Safran fiyatları ne kadardır?

Şehr-i Lokman Suites Safran projesinde lansmana özel fiyatlar ve 36 aya kadar taksit seçenekleri ile avantajlı satışlar yapılmaktadır. Projede bulunan, brüt 135 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 561.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 91 38 veya 0 (542) 423 14 23 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Exit mobile version