Kategoriler
Proje Haberleri

Şehri Azam Konutları Edremit oturuma hazır

Balıkesir İli, Edremit İlçesi, Atatürk Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Köroğlu Yıldız İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Şehri Azam Konutları Edremit konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Edremit konut projesi Atatürk Mahallesi’nde yer alan proje alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi kesintisiz müthiş doğa ve deniz manzarası ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler Hilton banyo, ankastre set, ebeveyn banyosu, spot aydınlatma gibi olanaklara sahiptir. Ayrıca dairelerde deniz ve körfez manzaralı 2 adet balkonda yer almaktadır.

Site içerisinde kapalı, açık otopark, çocuk oyun parkı gibi olanaklara yer verilmiştir. Şehri Azam Konutları Edremit konut projesinde yaşam başlamış olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 135 metrekare alana sahip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca daireler tamamlanmış olup oturuma hazırdır.

Şehri Azam Konutları Edremit Daire Fiyatları Ne Kadar?

Balıkesir konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 850 bin TL’den başlamaktadır. Aynı zamanda konut projesinde yer alan dairelerin iskanı alınmış olup kullanım durumuna uygundur.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi Edremit Atatürk Mahallesin en nezih yerinde konumlandırılmıştır. Ulaşım sorunu olmaya proje aynı zamanda adliye, kamu kurumları, havaalanı, sosyal alanlara yakın mesafededir. Bunun yanı sıra proje denize de yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0545 309 27 47 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..

Exit mobile version