Kategoriler
Proje Haberleri

Şehri Güzel Konutları satışları başladı

Şehri Güzel Konutları projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Karaman’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Güzel Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyolarda Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Dairelerde merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Alaturka tuvalet, Amerikan kapı, çelik kapı, mobilya ve spot aydınlatma gibi pek çok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park ve tutamak bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Şehri Güzel Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Karaman’ın Merkez İlçesi Zembili Ali Efendi Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Projenin konumu anayola yakın olup toplu taşıma olarak minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.
Şehri Güzel Konutları projesinde bulunan, brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 350.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (338) 212 56 94 veya 0 (534) 595 87 25 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…