Kategoriler
Proje Haberleri

Şehri Laleli Aksaray satışları devam ediyor

Şehri Laleli Aksaray lüks yapısı ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Projenin konumu Aksaray’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Genç Ertunç İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekare ile 150 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Ayrıca mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Alaturka tuvalet, duvar kağıtları, fiber internet, spot aydınlatma ve vestiyer gibi pek çok farklı özelliğe sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, rampa, merdiven, park ve tutamak mevcuttur.

Şehri Laleli Aksaray nerede yer alıyor?

Proje, Aksaray’ın Merkez İlçesi Laleli Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve park & yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Toplu taşıma olarak dolmuş, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Şehri Laleli Aksaray fiyatları ne kadardır?

Şehri Laleli Aksaray projesinde fiyatlar konut tipine göre ve büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir.

Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 820 bin TL ile 920 bin TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (382) 214 35 06 veya 0 (542) 832 78 73 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version