Kategoriler
Proje Haberleri

Şehrigül Konakları Silivri projesinin son daireleri sahiplerini bekliyor

Şehrigül Konakları Silivri adlı proje, Soydaş Üreden İnşaat tarafından gerçekleştirilmiş durumdadır. Yüzölçümü yaklaşık olarak 35 bin 790 metrekare olan proje alanında önemli donatılar vardır. Örneğin vücut geliştirme ile ilgilenenler için özel olarak tasarlanmış fitness salonu, kapalı otopark, buhar odası, merkezi jeneratör ve bay – bayan kapalı yüzme havuzları bunlardan birkaç tanesidir. Ayrıca daire sahiplerinin konforu için, sitede bir adet kafeterya da mevcuttur. 6 bin 300 metrekare ölçüsünde peyzaj alanı bulunan projenin tüm konutları fazla talep görmüştür. Dolayısıyla geriye sadece birkaç daire kalmıştır.

3 + 1 oda sayısına sahip olan bu daireler 2 farklı türdedir. Brüt 172 metrekare – net 133 metrekare ölçüsünde olanlar en pahalı daire seçenekleridir. Bununla birlikte brüt 152 metrekare – net 123 metrekare büyüklüğe sahip konutlar da mevcuttur. Bu dairelerin hepsi çift banyoludur. Ayrıca akıllı ev entegrasyonu ve site içinde güvenlik kameraları vardır.

Şehrigül Konakları Silivri nerededir?

Projenin hayata geçtiği arsa, İstanbul’un Silivri ilçesinde bulunan Yeni Mahalle sınırlarındadır. Dr. Sadık Ahmet Caddesi ile Varnalı Caddesi’nin birleştiği bölgedeki site alanı, General Ali Hasan Türkkan Caddesi’ne çok yakındır. Bununla birlikte Şerife Baldöktü Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi, Silivri Devlet Hastanesi, Hekimbaşı Ahi Çelebi Aile Sağlığı Merkezi, Mali Müşavirler Ormanı da bu bölgededir. Seç, A 101, BİM, Şok gibi marketler, Mimar Sinan Camii, pek çok eczane ve farklı seviyelerdeki okullar bu sitenin çevresinde yer alır. Bundan dolayı son dairelere sahip olacak şanslı kişilerin sosyal imkanlara ulaşımı çok kolay olacaktır. Ayrıca proje alanı civarında pek çok otobüs durağı mevcuttur. Siteden çıkıp İstanbul’un pek çok yerine ulaşmak son derece kolaydır.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Şehrigül Konakları Silivri satılık daire türlerinin birbirine yakın fiyatlara sahip olduğu bir projedir. Brüt 172 metrekare büyüklüğe sahip dairelerin fiyatı 860 bin TL’den başlamaktadır. Bununla birlikte brüt 152 metrekare büyüklüğe sahip daireler 820 bin TL değerindedir. Dolayısıyla fiyatlarda çeşitli farklılıklar mevcuttur. Bu konuda en net bilgilere ulaşmak için 0 532 422 29 49 numarası ile irtibata geçilmelidir.

Daha fazla konut projesini görüntülemek için TIKLAYINIZ

Exit mobile version