Kategoriler
Proje Haberleri

Şehzade Evleri Ümraniye satışları devam ediyor

Şehzade Evleri Ümraniye projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Ümraniye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje KG İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 adet bloktan oluşan daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin tamamı 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 adet bloktan oluşan daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin tamamı 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 75 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çift asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlarda pay ölçerli merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa ve merdiven bulunmaktadır.

Şehzade Evleri Ümraniye konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Ümraniye İlçesi İstiklal Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs duraklarına yakın konumda yer almaktadır.

Şehzade Evleri Ümraniye fiyatları ne kadardır?

Şehzade Evleri Ümraniye projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Ayrıca fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.020.000 TL ile 1.050.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (552) 731 52 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…