Kategoriler
Proje Haberleri

Şehzade Konakları Final projesinde ön satışlar başladı

Malatya Yeşilyurt satılık daire türlerini çoğaltan Şehzade Konakları Final projesi, Genç Yapı İnşaat firmasına ait olmaktadır. Bu yeni konut projesinde, konforlu bir yaşam için yeterli alanı sağlamakta olan geniş daireler bulunur. Dolayısıyla 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 odalı dairelerin sahip olduğu büyüklükler şunlardır:

  • 2 + 1 Odalı daireler

Brüt 155 m2 – Net 110 m2

  • 3 + 1 Odalı daireler

Brüt 195 m2 – Net 155 m2

  • 4 + 1 Odalı daireler

Brüt 245 m2 – Net 195 m2

Bu daire seçeneklerinin hepsi ebeveyn banyosuna sahiptir. Ayrıca 12 bin m2 yüzölçümündeki proje arsasının yaklaşık 9 bin m2’lik bölümünü yeşil alanlar oluşturur. Dolayısıyla, 2 bloğun ve toplam 125 dairenin yer aldığı proje, kendini “Malatya’nın en kaliteli firması” olarak niteleyen Genç Yapı’nın başarılı bir projesidir. Bununla birlikte şu an inşaatı süren daireler Kasım 2021’den sonra teslim edilmeye başlayacaktır.

Şehzade Konakları Final konutları nerededir?

Üzerinde inşaat çalışmaları süren proje arsası, Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde bulunan Tecde Mahallesi’ndedir. Bu proje, Ankara Caddesi’ne kadar uzanan Altın Kaysı Caddesi ile Bostanbaşı Yolu arasındaki bir alanda gerçekleşmektedir. Sarayiçi Konutları, Bilgen Park Konutları, Golden Line ve Bostancı Konutları, inşaatı süren dairelerle aynı civarda bulunur. Ayrıca Gözde Akademi Hastanesi ve Fehmi Kayahan 1 No’lu Aile Sağlığı Merkezi ulaşımın kolay olduğu diğer yerlerin başındadır. Esenlik Market, BİM, Metro Gross ve Hançarşı AVM gibi alışveriş noktaları da yakında yer alır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Şehzade Konakları Final satılık daire seçenekleri birbirinden farklı fiyatlara sahiptir. Ön satışa çıkan bu dairelerin hepsi takas yöntemine uygundur. Fiyatlar ise genel olarak şöyledir:

2 + 1: 450 bin TL

3 + 1: 675 bin TL

4 + 1: 825 bin TL

Bununla birlikte projenin son durumu hakkında bilgi almak için arayabilirsiniz: 0 530 350 49 44

Exit mobile version