Kategoriler
Emlak Haberleri

Şekerbank’tan İmar Barışı Kredisi

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan İmar Affı ile vatandaşın nakit ihtiyacı da gündeme gelmiş oldu. İlk olarak bu nakit ihtiyacını Vakıfbank çıkardığı İmar Barışı kredisi ile yardımcı olmaya çalışmıştı. Şimdi ise bu halka ya bir de Şekerbank katılmış oldu.

Şekerbank, İmar Barışı’ndan faydalanmayı düşünen vatandaşların nakit ihtiyacını karşılamak için İmar Barışı Kredisi ile destek veriyor. Masraf alınmadan yararlanılan kredi ile bireysel müşterilere 60 aya varan vade ve avantajlı faiz oranları ile ödeme fırsatı sunuyor. Böylece Şekerbank’ta T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan İmar Barışı uygulamasına destek vermiş oluyor.

Şekerbank, İmar Barışı’ndan faydalanmak isteyen vatandaşların 30 bin TL’ye kadar olan finansman ihtiyaçlarını İmar Barışı Kredisi ile karşılıyor. 60 aya varan vade seçenekleri sunulan kredi kapsamında kredi tahsis ücreti de alınmıyor.

İmar Barışı sürecinde Yapı Kayıt Belgesi veriliyor ve yapıların yanı sıra elektrik, su ve doğalgaz bağlantıları da kayıt altına alınmış oluyor.