Kategoriler
Proje Haberleri

Şelale Konakları Bartın hemen teslim

Yapıcı İnşaat imzası ile Şelale Konakları Bartın projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Bartın ilinin merkez bölgesinde yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede adından söz ettiren proje birbirinden bağımsız konut bloklarından meydana geliyor. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen projede çalışmalar tamamlandı.

Şelale Konakları Bartın projesi hemen teslim durumunda olması sebebiyle de bölgedeki diğer projelerden bir adım daha öne çıkıyor. Bu sayede projede yer alan konutlar özellikle zaman sıkıntısı çeken alıcıların ve beklemek istemeyen konut tüketicilerinin ilgisini görüyor.

Projede yer alan konut blokları üç katlı olacak şekilde tasarlandı. Söz konusu proje bünyesinde 48 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırılmış durumda. Proje, site anlayışı çerçevesinde inşa edildi.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Bartın şehrinin merkezi bölgesinde yer alan proje ulaşım sıkıntısını ortadan kaldırarak alıcıların ilgisini çekiyor. Şelale Konakları Bartın projesinde yer alan konutlar Kırtepe Mahallesi, Orta Sokak’ta inşa edildi.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde tasarlandı. Projedeki konutların büyüklükleri ise üç farklı seçenekten ibaret. Şelale Konakları Bartın projesinde yer alan konutlar 3+1 ve 4+1 daire tiplerine sahip olacak şekilde planlanmış durumda. Söz konusu proje kapsamında inşa edilmiş olan 3+1 konutlar 115 metrekare ve 133 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlandı. Projede yer alan  4+1 konutlar ise 160 metrekare olarak hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Şelale Konakları Bartın projesinde yer alan 3+1 daire tipindeki konutlardan 115 metrekare büyüklüktekilerin fiyatları 380 bin TL’den başlıyor. Projedeki 3+1 133 metrekare konutlar ise 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan 4+1 konutların fiyatları ise 500 bin TL’den başlayarak alıcılarına sunuluyor.

Konutlar hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 850 549 39 35