Kategoriler
Proje Haberleri

Şelale Park Evleri Edremit ilçesinde yükseliyor

Şelale Park Evleri Edremit adlı konut projesi yaklaşık olarak 7 bin metrekarelik bir alan üzerinde bulunur. Site alanı içerisinde yükselen 4 blok ise 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 odalı daire seçeneklerine sahiptir. Konut türlerinin fazla olması dolayısıyla proje, Balıkesir’de yoğun ilgi görmüştür. Site içi peyzaj alanlarının yüzde 60’ı yeşillikle kaplı olan daireler; bununla birlikte kapalı otopark, açık hava egzersiz alanı, kapalı spor salonu ve çok sayıda kamelya imkanlarına da sahip olmaktadır. Daire sahiplerinin konforu için bu projeye her detay dahil edilmiştir. Tüm konut seçenekleri fiber internet altyapısına sahip olmaktadır. Ayrıca erzak depolamak için yeterli alan sunan kiler bölmesi, kaliteli mutfak ankastre seti ve yalıtımlı PVC doğramalar önemli ayrıntılardandır.

Şelale Park Balıkesir şehrinde nasıl bir konuma sahiptir?

Balıkesir satılık daire seçeneklerinden olan bu daireler, Edremit’in Cennetayağı Mahallesi’nde bulunan Çıkrıkçı Caddesi üzerindedir. İlçe merkezine bağlanan Ülkü Yolu’nun yakınındaki bu güvenlikli site, aynı zamanda pek çok eğitim kurumuna da yakın olmaktadır. Örneğin bu bölgedeki en yakın okullardan bazıları; Mimar Sinan İlkokulu, Şehit Öğretmenler İlkokulu ve Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Ortaokulu’dur. Özel Edremit Hastanesi ve 14 No’lu Aile Sağlığı Merkezi de bu bölgede bulunur. Ayrıca Hacı Münir Şentürk Camii ve Şehitler Camii buraya en yakın mesafedeki ibadethanelerdir.

Şelale Park Evleri Edremit satılık daire fiyatları ne kadardır?

Bu satılık daire seçeneklerinin tamamı konut kredisine uyumlu olmaktadır. Ayrıca Şelale Park Evleri Edremit satılık daire fiyatlarının şöyle olduğu bir projedir:

  • Brüt 175 metrekare / Net 145 – 149 metrekare: 675 bin TL – 810 bin TL

Bu büyüklük ölçüleri ve fiyatlar 4 + 1 odalı daireler için geçerli olmaktadır. Daha detaylı bilgi almak için 0532 224 94 79 numarasını aramak gerekir.

En yeni konut projelerinden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız BU bağlantıyı takip edebilirsiniz…

Exit mobile version