Kategoriler
Emlak Haberleri

Selçuklu Vadi projesinde satılık daire fiyatları

İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde inşa edilmiş durumda olan ve anahtar tesliminin hemen yapıldığı Selçuklu Vadi projesindeki konutlar, 460 bin Türk lirasından başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Selçuklu Turizm ve İnşaat tarafından yüklenilen projedeki bir oda ve bir salonlu dairelerin büyüklüğü 70,04 metrekare ile 93,88 metrekare değerleri arasında bulunuyor.

Orman ve gölüyle tertemiz yaşam sunmakta olan projedeki iki oda ve bir salonlu evlerin büyüklükleri, 97,65 metrekare ile 166,35 metrekare değerleri arasında yer alıyor. İki katlı kapalı otoparka sahip durumda olan projedeki üç oda ve bir salonlu konutların alan değerleri, 144,48 metrekare ile 204,76 metrekare arasında.

Anadolu Yakası’na konumlandırılmış durumda olan projedeki 1+1 ve 2+1 konut tiplerindeki ev sahiplerine birer adet, 3+1 konut tipindeki ev sahiplerine ise kapalı otoparktan ikişer adet park alanı ayrılıyor.

Selçuklu Vadi projesinde fiyatlar

Velsel Karani Caddesi’nde yer alan projedeki 1+1 dairelerin fiyatı, 460 bin Türk lirasından başlayıp 485 bin Türk lirasına kadar uzanıyor. Söz konusu projedeki iki odaya ve bir salona sahip durumda olan konutların fiyatı, 770 bin Türk lirasından başlıyor.

Taksit ile ödeme seçeneğine gitmek isteyen tüketiciler için yüzde 20 oranında peşinat istendiği projedeki 2+1 dairelerin fiyatı, 960 bin Türk lirasına kadar çıkıyor.

Ödemelerinde banka kredisinin kullanılabildiği projedeki üç odaya ve bir salona sahip durumda olan konutların değeri, 910 bin Türk lirasından başlıyor. Bahsi geçmekte olan projedeki 3+1 daire tiplerinin fiyatı 970 bin Türk lirasına kadar uzanıyor.

Selçuklu Vadi projesinde yüzde 20 oranında peşinat

Proje nerede yer alıyor?

Toplu taşıma istasyonlarını çevresine alan Selçuklu Vadi projesi, ilçenin merkezî bir konumunda bulunuyor. Sancaktepe’ye kurulmuş durumda olan projenin alanından Tem Otoyolu ve Sabiha Gökçen Havaalanı’na giden yollara kolay çıkılabiliyor.

Aydos Ormanı’na komşu durumda olan proje, AVM, hastane, üniversite ve özel okulları çevresine alıyor.

Adres: Veysel Karani Mahallesi, Osmangazi Cad. No: 162, Sancaktepe/İstanbul

Telefon: 444 9 329

Elektronik posta: info@selcukluvadi.com

 

Exit mobile version