Kategoriler
Proje Haberleri

Selçuklu Vadi satışları devam ediyor

Selçuklu Vadi konutları, hemen teslim fırsatı sunan bir projedir. Projenin inşaatı tamamlanmıştır. Bununla birlikte satılık daire seçenekleri arasında 1 + 1 ve 2 + 1 odalı daireler vardır. Tüm daireler için 1 araçlık kapalı otopark hizmeti ve depolar bulunur. Ayrıca daire misafirlerinin kullanımı için ayrılmış olan misafir otopark alanı da vardır. Peyzaj alanları ve süs havuzları da projenin dış görünüşünün güzelliğine önemli katkı sağlamaktadır. Süs havuzları ile birlikte, yetişkinler ve çocuklar için ayrı yüzme havuzları tasarlanmıştır.

Güvenlik hizmetine sahip olan dairelerin salonlarında ve ebeveyn odalarında birer adet Daikin klima vardır. Bununla birlikte, mutfaklarda bulunan Siemens markalı set üstü ocak, davlumbaz ve fırın da projeye değer katan detaylar olarak görülebilir. Sauna, hamam ve fitness salonu da daire sakinlerinin konforu açısından önemlidir. Ayrıca dairelerin hepsi çelik kapılıdır ve görüntülü diyafon sistemine sahiptir. Boya işleri tamamlanmış olan evlerin banyo sayısı ise daire türüne bağlı olarak değişir. Örneğin 1 + 1 dairelerde tek banyo varken, 2 + 1 dairelerde ebeveyn banyosu dolayısıyla 2 banyo vardır. Tüm bu özellikler, dairelerin donanımı hakkında önemli bir yere sahiptir.

Selçuklu Vadi evleri nerede?

Bu daireler Rings AVM, Mehmet Taşpınar Aile Sağlığı Merkezi ve Özel Sancaktepe Yenidoğu İlkokulu’nun oldukça yakınında yer alır. Ayrıca İETT Selim Topal Durağı ile birlikte Hasan Paşa Merkez Camii de site alanına yakın olmaktadır. Ayrıca bu konutlar, İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde yer alan, Veysel Karani Mahallesi’nin Osmangazi Caddesi’ndedir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Bu proje için satılık daire fiyatları, genel olarak dairenin büyüklük ölçüleri ile ilişkilidir. Örneğin satılık 1 + 1 daireler brüt 88 metrekare, net 63 metrekaredir. Bunun yanı sıra 2 + 1 dairelerin büyüklük ölçüleri ise brüt 152 metrekare, net 108 metrekare olmaktadır. Dolayısıyla fiyat aralıkları da birbirinden farklıdır. Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş’nin Selçuklu Vadi projesinin fiyat bilgileri hakkında daha detaylı bilgi almak da mümkündür. Bunun için ise 0 530 568 07 36 numarasına ulaşmak gerekir. Ayrıca buraya tıklayarak da satılık dairelerin fiyatları hakkında bilgi alınabilmektedir.

Exit mobile version