Kategoriler
Proje Haberleri

Selda Sultan Konakları 2 satışları başladı

Selda Sultan Konakları 2 projesi lüks yapısı ve geniş özellikleriyle sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Bursa’nın Karacabey İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca Erka Boya tarafından hayata geçirilmektedir. Proje içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Ayrıca proje 4 katlı bir binadan oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 132 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 125 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı bulunmaktadır. Konutların duvarları boyalı durumdadır. Zemininde ise parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmıştır. Konutların 2 adet banyosu bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Tüm dairelerde ferah balkonlar yer almaktadır. Ayrıca daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır.

Selda Sultan Konakları 2 konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bursa’nın Karacabey İlçesi Hüdavendigar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Üstelik bu semt Karacabey İlçesi’nin en nezih semtlerinden biridir. Projenin konumu şehir merkezine yakın konumdadır. Ayrıca konutlar şehir manzarasına sahip olmaktadır.
Selda Sultan Konakları 2 projesi 4 katlı bir binadan oluşmaktadır. Bina içerisindeki daireler 3 artı 1 konut tiplerine sahiptir. Brüt 132 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 480.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 662 31 96 veya 0 (532) 773 75 60 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version