Kategoriler
Proje Haberleri

Seleksan Loft Antalya uygun ödeme koşullarıyla satışta

Antalya İli, Kepez İlçesi, Çankaya Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Seleksan İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Seleksan Loft Antalya konut projesinde daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Kepez konut projesi Çankaya Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 4 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi zengin sosyal olanakları ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler son derece lüks, 1.sınıf malzemelerle donatılmaktadır. Daire içleri vestiyer, giyinme odası, kiler, çamaşır odası, gömme dolap, ebeveyn banyosu, teras, barbekü, görüntülü diafon gibi olanaklarla donatılmıştır. Aynı zamanda proje kapsamında 214 adet konuta yer verilmiştir.

Konut projesi bin metrekarelik kapalı sosyal tesis, 4 bin 500 metrekarelik açık sosyal alanları, 500 metrekarelik açık yüzme havuzu gibi alanlara yer verilmektedir. Ayrıca kapalı yüzme havuzu, kafeterya, hamam, sauna, fitness salonu, çocuk oyun alanları, kapalı ve açık otopark sitenin sahip olduğu diğer olanaklardır.  Seleksan Loft Antalya konut projesinde inşaat devam etmekte olup, üç tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1, 3+1 ve 4+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri 105 metrekare ile 270 metrekare arasında değişmektedir.

Seleksan Loft Antalya daire fiyatları ne kadar?

Kepez konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

105 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 900 bin TL,

3+1 ve 210 metrekare büyüklüğündeki daireler 2 milyon 500 bin TL,

Brüt 270 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 3 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında 36 ay %0 faiz gibi avantajlar da sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Kepez, Çankaya Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Antalya havalimanına 18 km, sağlık kurumları ve ulaşım akslarına da oldukça yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0242 328 08 00 ve 0532 492 40 91 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…