Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Seleksan Loft ile faizsiz konut projesi

İçinde alışveriş merkezini ve birçok sosyal alanı daha barındıran Seleksan Loft projesi, 60 ay vadeyle faizsiz ödeme imkânı sunuyor. Seleksan İnşaat tarafından gerçekleştirilen projede 214 daire yer alıyor.

Kepez’de 4 bin 500 metrekarelik arsanın üzerine kurulan Seleksan Loft projesi sakinlerine birçok olanak sağlıyor. Çok geniş bir alana kurulan projenin 2020 yılının Temmuz ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Projede hangi imkânlar var?

Sakinlerin sosyal, fiziki, eğlence ve güvenlik ihtiyaçlarını karşılayacak olanaklar bu projede yer alıyor.

Temiz havaya sahip Masa Dağı mevkisinde bulunan sitenin içinde ayrıca, çocuk oyun alanları, hamam, sauna, fitness ve squash salonları, açık ve kapalı yüzme havuzu, mağazalar, kafeler, dinlenme ve oyun salonu, mescit bulunuyor.

500 metrekarelik açık yüzme havuzunun yanı sıra güneşlenme terasları ve havuz başında snack-bar (atıştırma yeri) bulunmaktadır.  Site sakinlerinin ve misafirlerin araçlarını park edebileceği 214 araç kapasiteli kapalı otoparkın ve 140 araç kapasiteli açık otoparkın mevcut olduğu projede kapalı devre kameralı kontrol ve kayıt sistemi, görüntülü diyafon gibi güncel güvenlik sistemleri kullanılıyor.

Seleksan Soft projesindeki daire tipleri ve özellikleri

Dört bloktan oluşan Seleksan Soft projesinin A1, A3 ve A4 bloklarındaki 2+1 daireler 105 metrekare, 3+1 daireler ise 135 metrekareden oluşurken A2 bloğundaki 1+1 daireler 50 metrekare, 2+1 daireler 70 ve 75 metrekare, içinde asansörün ve birçok ayrıcalıklı özelliğin bulunduğu 5+1 dubleks daire ise 380 metrekareden oluşuyor.

Fiyatlar ve ödeme seçenekleri

Projede daire fiyatları 225 bin liradan başlarken 60 ay vadeli, faizsiz ödeme imkânı sağlayan Firma, kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor.

Proje nerede yer alıyor?

Antalya Havalimanı’na 18 kilometre mesafede bulunan şehir manzarasına sahip yerleşke, şehir hastanesine yürüme mesafesindedir.

Çankaya Mahallesi Barış Manço Bulvarı No. 241/4  Kepez / Antalya adresi üzerinde yer alan projenin detaylarına aşağıdaki numarayı arayarak ulaşabilirsiniz:

0242 328 08 00