Kategoriler
Proje Haberleri

Selekta Yaşam projesi hemen teslim

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde, Güney İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Selekta Yaşam konut projesi, toplam 3 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Toplam 118 adet konutun bulunduğu projedeki 1+1 tipteki daireler 85 metrekare ile 130 metrekare arasında, 2+1 tipteki daireler 138 metrekare ila 177 metrekare arasında, 3+1 tipteki daireler ise 138 metkekare ile 190 metrekare arasında büyüklüklere sahip durumda bulunuyor.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebiliyor.

Selekta Yaşam konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 485 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 855 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde değişik ödeme seçenekleri mevcut. Projede inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ya da ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olunabiliyor. Kişiye özel ödeme planlarının da oluşturulabildiği konut projesinde, yüzde 30 peşinat verip kalan kısım için 60 ay vade farksız taksit yapabilmek mümkün.

Selekta Yaşam konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Projede çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, güvenlik, kameralı güvenlik, fitness merkezi, kapalı otopark ve süs havuzu gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı var.

Asansörlü olan konut projesinde, teras ve balkon da mevcut durumda. Konut projesinde ısıtma sistemi olarak kombi tercih ediliyor. Deprem ve yalıtım ynöetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Merkezi bir konumda yükselen konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da yakın bir konumda yer alıyor. Selekta Yaşam, Halkalı Cad, Küçükçekmece/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0212 495 10 11 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.